l’Athletic Montuïri 2023/2024

11 septiembre 2023 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Fútbol Regional

El passat dissabte dia 9 es va dur a terme la presentació de l’Athletic Montuïri amb una gran pamboliada i uns 200 assistents a la plaça major de Montuïri.Es realitzaren diversos sortejos de comerços, empreses de Montuïri i voltants. Volem agrair les seves donacions i la confiança del tot el poble de Montuïri durant aquests 10 anys.#SomdeMontuïri#UnMontuïride10Plantilla:Noms Jugadors:COS TÈCNICEntrenador: Silvestre del Rio (primera temporada)2n Entrenador: Tomeu FullanaAjudant: Jose FuenteMassatgista: Pep CerdàEntrenadors de porters: Tomeu Miralles i Llorenç MirallesDelegats: Xavi Mesquida (Xeca), Jordi Farreras, Toni Aloy i Toni MirallesJUGADORSPorters:Toni MasPep TugoresDefenses: Amador Mestre, Baltasar Cerdà, Jaume Bauzà, Joan Albert Cerdà, Miquel Martorell, Octavi Reixach, Pep Bauzà, Sergi Latorre, Toni QuiñonesMitjos:Jaume Manera, Dídac Farreras, Guillem Mas, Joan Manera, Miquel Fiol, Tarik Garouaoui, Toni Mayol (Xiu)Davanters:Miquel Ginard, Hamza, Junior, Aissa, Miquel Florit, Miquel Samaniego, Pere Josep Martorell, Said GarouaouiDirectius:President: Josep Cerdà (des de 2021)Visapresident: Marc SolierCommunity manager: Miquel MayolSecretari: Toni BergasTresorer: Pep CerdàCordinador esportiu: Pere PalouVolcals:Alvert VergerMiquel TousToni MirallesTomeu GarciaXisco MasMiquel Francesc Coll (Kekos)Toni NicolauDani OrtizJaume Fullana

Comentarios cerrados