EL CV CIUTADELLA, EL CV MANACOR I EL CV PALMA REPRESENTARAN LES BALEARS EN LA MÀXIMA CATEGORIA NACIONAL

11 septiembre 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ELS TRES EQUIPS JA ES POSEN A TO AMB UNA PRETEMPORADA EXIGENT PER A ARRIBAR A L´INICI DE LA COMPETICIÓ EN CONDICIONS ÒPTIMES. EL CONJUNT DE MENORCA ARRENCA EL CURS OFICIAL EL 30 DE SETEMBRE, MENTRE QUE ELS MALLORQUINS EL 7 D´OCTUBRE.

A menys d’un mes perquè donin inici les competicions oficials de les màximes categories nacionals, els tres equips de l’arxipèlag ja es troben immersos en una pretemporada que afronten amb la il·lusió de millorar els resultats de la temporada anterior. Les Balears són una de les comunitats autònomes amb més representació en l’elit del voleibol espanyol i el CV Ciutadella, el CV Manacor i el CV Palma treballen intensament per a deixar el nom de les illes el més alt possible. L’Avarca de Menorca va arrencar la pretemporada l’1 de setembre amb una plantilla totalment renovada. Bep Llorens va donar el tret de sortida als entrenaments del curs amb fins a set cares noves, tres de les quals són de la pedrera balear. El conjunt de Menorca debuta en la Liga Iberdrola el 30 de setembre contra Ocisa Haro Rioja Vóley en el pavelló de Ciutadella. A més, l’Avarca de Menorca el 13 d’octubre arrencarà la CEV Challenge davant el UVC Hòlding Graz suís. Sens dubte, a les menorquines se’ls presenta una temporada amb grans reptes en la qual buscarà situar-se entre els millors equips del panorama nacional i europeu.

n categoria masculina, les Balears tindran doble representació. D’una banda el Conectabalear Manacor, qui va començar a entrenar el 15 d’agost, sent l’equip més matiner a arrencar la pretemporada. Els del Llevant de Mallorca estrenen entrenador, l’argentí Alexis González, per a tornar a lluitar pels títols de la Copa del Rei i la Superlliga. El conjunt manacorí és l’equip balear que més s’ha reforçat per a afrontar la temporada 23/24 amb fins a vuit fitxatges. El Conectabalear Manacor debutarà en la Superlliga el 7 d’octubre davant el vigent campió de la Copa del Rei, el Grup Herce Soria, a Los Pajaritos. Precisament, els d’Alexis González disputaran el seu primer partit amistós aquest dimecres davant l’equip sorià en un bilateral.

El CV Palma comença un curs renovat d’energies i renascut del mal de la temporada passada. El conjunt de Ciutat va començar els seus entrenaments el passat 2 de setembre i compta amb cinc cares noves en les seves files per a encarar una temporada en la qual el principal objectiu és tornar a posar el nom del club en els llocs alts de la classificació. Els de Bernal debuten, igual que el Conectabalear Manacor, el 7 d’octubre. El Pamesa Teruel visitarà Son Moix en el primer partit de la Superlliga. El CV Palma realitzarà el seu primer enfrontament amistós el 20 de setembre a Artà en el que serà el primer derbi del curs, davant el CV Manacor.

 

ADJUNTO:

Comentarios cerrados