L’EMT reforça les línies d’autobusos amb motiu del partit de futbol entre el RCD Mallorca i l’Athletic de Bilbao a Son Moix

1 septiembre 2023 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Real Mallorca

 

 

 

L´objectiu és incentivar l´ús del transport públic i evitar les congestions de trànsit provocades per l´ús del cotxe privat

 

Palma, 01 de setembre de 2023.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT Palma) de l’Ajuntament de Palma reforçarà les línies d’autobusos que fan el recorregut per la zona de l’Estadi de Son Moix amb motiu del partit a casa que disputarà el RCD Mallorca contra l’Athletic de Bilbao diumenge que ve a partir de les 16.15 hores.

Aquest reforç s’ha consensuat amb el RCD Mallorca amb el propòsit d’agilitzar les entrades i les sortides dels aficionats que acudeixin a presenciar la trobada.

L’objectiu és que els aficionats optin pel transport públic per arribar al camp de Son Moix limitant el transport en vehicles privats de manera que es reduirien els col·lapses circulatoris que se solen produir en aquests esdeveniments esportius.

Per això, a partir de les 15.00, l’EMT Palma reforçarà amb tres autobusos més la línia L8, amb la qual cosa usuaris podran disposar d’un total de 8 expedicions des de Sindicat a Son Moix.

Finalitzat el partit de futbol se sumaran dos busos més als que habitualment circulen entre Son Roca cap a Sindicat. A més, també s’ha previst un servei especial de la L33 des de Son Moix, que recorrerà el carrer General Riera, plaça d’Espanya, carrer Aragó, fins a la capçalera d’aquesta línia al polígon de Son Fuster. Tots dos serveis especials de la L8 i la L33 es faran des de la sortida de l’estadi a Camí dels Reis.

Per part seva, la Policia Local ha informat que s’aplicarà el protocol especial que es té assignat per als partits que el RCD Mallorca juga al seu estadi.

 

 

 

La EMT refuerza las líneas de autobuses con motivo del partido de fútbol entre el RCD Mallorca y el Athletic de Bilbao en Son Moix

 

 

El objetivo es incentivar el uso del transporte público y evitar las congestiones de tráfico provocadas por el uso del coche privado

 

Palma, 01 de septiembre de 2023.- La Empresa Municipal de Transportes (EMT Palma) del Ayuntamiento de Palma reforzará las líneas de autobuses que hacen su recorrido por la zona del Estadio de Son Moix con motivo del partido en casa que disputará el RCD Mallorca contra el Athletic de Bilbao el próximo domingo a partir de las 16:15 horas.

Este refuerzo se ha consensuado con el RCD Mallorca con el propósito de agilizar la entradas y salidas de los aficionados que acudan a presenciar el encuentro.

El objetivo es que los aficionados opten por el transporte público para llegar al campo de Son Moix limitando el transporte en vehículos privados con lo que se reducirían los colapsos circulatorios que se suelen producir en estos eventos deportivos.

Por ello, a partir de las 15:00, la EMT Palma reforzará con tres autobuses más la línea L8, con lo que usuarios podrán disponer de un total de 8 expediciones desde Sindicat a Son Moix.

Finalizado el partido de fútbol se sumarán dos buses más a los que habitualmente circulan entre Son Roca hacia Sindicat. Además, también se ha previsto un servicio especial de la L33 desde Son Moix, que recorrerá la calle General Riera, plaza d’Espanya, carrer Aragó, hasta la cabecera de esta línea en el polígono de Son Fuster. Ambos servicios especiales de la L8 y la L33 se realizarán desde la salida del estadio en Camí dels Reis.

Por su parte, la Policía Local ha informado que se aplicará el protocolo especial que se tiene asignado para los partidos que el RCD Mallorca juega en su estadio.

Comentarios cerrados