Matija Nastasic ja és jugador del Reial Mallorca

31 agosto 2023 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Real Mallorca

Javier Aguirre ja té les dues incorporacions que va anunciar divendres passat. La reacció del Mallorca ha estat ràpida després de la negativa de John Brooks de firmar pels mallorquinistes. 24 hores més tard, Ortells ja té el substitut. És Matija Nastasic, central esquerrà que arriba lliure procedent de la Fiorentina. Al voltant de les 20:30h firmava el seu contracte amb el club vermellenc amb qui debutarà a la lliga espanyola després d’haver-ho fet  ja a la Premier League, a la Serie A i a la Bundesliga. El serbi ha firmat fins el 30 de juny de 2023, i opció a una segona temporada.

Amb 29 anys, Nastasic compartirà vestidor amb Predrag Rajkovic, a qui ja coneix de la selecció sèrbia ja que es tracta d’un jugador internacional.

 

Fuente IB3

Comentarios cerrados