El batle visita les obres de reforma de l’estadi de Son Moix

8 agosto 2023 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Real Mallorca

Jaime Martínez Llabrés ha estat rebut pel president del RCD Mallorca, Andy Kohlberg, i el CEO de l’àrea de Negocis, Alfonso Díaz

Palma, 08 d’agost de 2023.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha visitat aquest dimarts les obres de reforma del nou estadi de Son Moix, on disputa els seus partits oficials el RCD Mallorca.

La representació municipal, de la qual també n’ha fet part el tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, ha estat rebuda pel president de l’entitat, Andy Kohlberg; el CEO de l’àrea de Negocis, Alfonso Díaz, i l’arquitecta que coordina l’execució del projecte, Izaskun Larzabal.

El primer regidor de Cort ha destacat la intenció del govern municipal de “mantenir una intensa relació de col·laboració amb la que és una de les institucions de referència a Palma, no només per la seva indiscutible notorietat esportiva, sinó també perquè aporta un excepcional plus de qualitat a la imatge de la ciutat arreu del món”.

L’actuació que s’està duent a terme a l’estadi implica la remodelació integral del recinte, i ha comprès, entre d’altres intervencions, la desaparició de les pistes d’atletisme que envoltaven la gespa i la reforma de les quatre tribunes que acullen els espectadors, ara molt més pròximes al terreny de joc.

La previsió del club és que l’execució del projecte estigui completament finalitzada quan arribi el segon tram de la temporada 2023-2024, que s’inicia, precisament, aquest pròxim cap de setmana.

 

El alcalde visita las obras de reforma del estadio de Son Moix

Jaime Martínez Llabrés ha sido recibido por el presidente del RCD Mallorca, Andy Kohlberg, y el CEO del área de Negocios, Alfonso Díaz

Palma, 08 de agosto de 2023.- El alcalde de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha visitado este martes las obras de reforma del nuevo estadio de Son Moix, donde disputa sus partidos oficiales el RCD Mallorca.

La representación municipal, de la que también ha formado parte el teniente de alcalde de Cultura i Esports, Javier Bonet, ha sido recibida por el presidente de la

 

entidad, Andy Kohlberg; el CEO del área de Negocios, Alfonso Díaz, y la arquitecta que coordina la ejecución del proyecto, Izaskun Larzabal.

El primer regidor de Cort ha destacado la intención del gobierno municipal de “mantener una intensa relación de colaboración con la que es una de las instituciones de referencia en Palma, no sólo por su indiscutible notoriedad deportiva, sino también porque aporta un excepcional plus de calidad en la imagen de la ciudad en todo el mundo”.

La actuación que se está llevando a cabo en el estadio implica la remodelación integral del recinto, abarcando, entre otras intervenciones, la desaparición de las pistas de atletismo que rodeaban el césped y la reforma de las cuatro tribunas que acogen a los espectadores, ahora mucho más cercanas al terreno de juego.

La previsión del club es que la ejecución del proyecto esté completamente finalizada cuando llegue el segundo tramo de la temporada 2023-2024, que se inicia, precisamente, este próximo fin de semana.

Comentarios cerrados