El tinent de batle d’Esports es reuneix amb representants dels clubs que utilitzen les pistes de Son Moix

28 julio 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Javier Bonet ha expressat a Club Voley Palma, Palma Futsal i Fibwi Palma el compromís de l’Ajuntament amb la promoció de l’esport
 El tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, s’ha reunit aquest divendres, a les dependències de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), amb representants de tres dels cinc clubs que utilitzen actualment les pistes del Palau Municipal d’Esports de Son Moix  per a la disputa dels seus partits oficials.
Acompanyat del director general d’Esports, David Salom, el regidor s’ha entrevistat, successivament, amb una delegació del Club Voley Palma, encapçalada pel seu president, Carlos García; el director general del Palma Futsal, José Tirado, i els representants de l’equip de bàsquet Fibwi Palma Guillem Boscana (president) i Jordi Mulet (director general).
Durant les reunions, Javi Bonet ha reiterat el compromís de l’Ajuntament amb les entitats esportives de Palma per tal, segons ha afirmat, “d’estar sempre al seu costat amb la intenció d’ajudar-los a conquerir els seus objectius”.
Com bé és sabut, aquests tres clubs comparteixen les instal·lacions del Palau Municipal de Son Moix, que, a partir d’aquesta temporada, donaran acollida també a altres dues entitats: Palmer Bàsquet i Azul Marino Mallorca Palma de bàsquet femení.
En aquest sentit, Bonet ha puntualitzat que l’acord amb aquests dos darrers clubs “estableix que faran us de les instal·lacions per disputar els seus compromisos de la temporada, sempre que la disponibilitat de les pistes ho permeti”.

2 / 2
El teniente de alcalde de Esports se reúne con representantes de los clubes que utilizan las pistas de Son Moix
Javier Bonet ha expresado a Club Voley Palma, Palma Futsal y Fibwi Palma el compromiso del Ajuntament con la promoción del deporte
Palma, 28 de julio de 2023.- El teniente de alcalde de Cultura i Esports, Javier Bonet, se ha reunido este viernes, en las dependencias del Institut Municipal de l’Esport (IME), con representantes de tres de los cinco clubs que utilizan actualmente las pistas del Palau Municipal d’Esports de Son Moix para la disputa de sus partidos oficiales.
Acompañado del director general de Esports, David Salom, el regidor se ha entrevistado, sucesivamente, con una delegación del Club Voley Palma, encabezada por su presidente, Carlos García; el director general de Palma Futsal, José Tirado, y los representantes del equipo de baloncesto Fibwi Palma Guillem Boscana (presidente) y Jordi Mulet (director general).
Durante las reuniones, Javi Bonet ha reiterado el compromiso del Ajuntament con las entidades deportivas de Palma para, según ha afirmado, “estar siempre a su lado con la intención de ayudarles a conquistar sus objetivos ”.
Como bien es sabido, estos tres clubes comparten las instalaciones del Palau  Municipal de Son Moix, que, a partir de esta temporada, darán acogida también a otras dos entidades: Palmer Bàsquet y Azul Marino Mallorca Palma de baloncesto femenino.
En este sentido, Bonet ha puntualizado que el acuerdo con estos dos últimos clubes «establece que harán uso de las instalaciones para disputar sus compromisos de la temporada, siempre que la disponibilidad de las pistas lo permita»

Comentarios cerrados