Cort acorda la distribució dels equips que podran jugar i entrenar a Son Moix

20 julio 2023 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala

L’Ajuntament de Palma, mitjançant l’àrea d’Esports que dirigeix el tinent de batle, Javier Bonet, ha acordat la distribució dels espais del Palau Municipal d’Esports de Son Moix on podran jugar i entrenar els diferents equips palmesans que ho han sol·licitat durant aquesta temporada.

Els equips que havien demanat aquestes instal·lacions esportives municipals són el Vòlei Palma, Palma Futsal, Fibwi Palma Basquet, Palmer Basquet i el Azul Marino de Basquet Mallorca femení.

Atesa la complexitat d’atendre totes les demandes i que tots puguin fer ús de la pista esportiva de Son Moix, des de l’àrea d’Esports s’ha acordat finalment que els cinc equips puguin jugar a l’estadi de Son Moix.

Tot i això, aquest acord també preveu que tant el Azul Marino de Basquet femení com el Palmer basquet, els dos últims equips que han sol·licitat jugar i entrenar a Son Moix, només podran utilitzar-les per jugar en partits oficials i sempre en dies alterns a la resta de els equips.

En cas que coincidissin partits oficials amb la resta dels equips, tant a Palmer com el Azul Marino hauran de renunciar a jugar a Son Moix i fer-ho en altres instal·lacions.

 

 

Cort acuerda la distribución de los equipos que podrán jugar y entrenar en Son Moix

 

El objetivo es atender todas las solicitudes

 

Palma, 19 de julio de 2023- El Ayuntamiento de Palma, a través del área de Esports que dirige el teniente de alcalde, Javier Bonet, ha acordado la distribución de los espacios del Palau Municipal d’Esports de Son Moix donde podrán jugar y entrenar los diferentes equipos palmesanos que lo han solicitado durante esta temporada.

Los equipos que habían pedido estas instalaciones deportivas municipales son el Voley Palma, Palma Futsal, Fibwi Palma Basquet, Palmer Basquet y el Azul Marino de Basquet Mallorca femenino.

Dada la complejidad de atender todas las demandas y que todos ellos puedan hacer uso de la pista deportiva de Son Moix, desde el área de Esports se ha acordado finalmente que los cinco equipos puedan jugar en el estadio de Son Moix.

No obstante, este acuerdo también contempla que tanto el Azul Marino de Basquet femenino como el Palmer basquet, los dos últimos equipos que han solicitado jugar y entrenar en Son Moix, solo podrán utilizarlas para jugar en partidos oficiales y siempre en días alternos al resto de los equipos.

En el supuesto de que coincidiesen partidos oficiales con el resto de los equipos, tanto en Palmer como el Azul Marino deberán renunciar a jugar en Son Moix y hacerlo en otras instalaciones

Comentarios cerrados