TINONS MUNAR I PAZ OKEKE ES PROCLAMEN CAMPIONES DEL WEVZA U19 AMB ESPANYA

15 julio 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Excel·lent final de temporada per a les dues mallorquines convocades per la selecciĂł espanyola Sub19. Tinons Munar i Paz Okeke es pugen en el mĂ©s alt del podi del WEVZA U19 que s’ha disputat aquesta setmana a Valladolid. Les dues jugadores balears van arrencar la concentraciĂł amb el combinat nacional a finals de juny per a preparar el torneig continental, encara que en un principi nomĂ©s havia d’anar convocada al WEVZA U19 Tinons Munar, ja que Paz Okeke, igual que Mariona Marroig, estava convidada a assistir als entrenaments. Guillermo Orduna, finalment, tambĂ© va convocar a Okeke i, juntament amb Tinons, han disputat el torneig a Valladolid. Espanya va arrasar en la fase de grup amb tres victĂČries consecutives i de molt de nivell davant Alemanya, França i Portugal en les que nomĂ©s va cedir dos sets en els tres enfrontaments. Sens dubte, el grup de jugadores mostrava un joc sĂČlid i presentava la seva candidatura a l’or classificant-se a la segona fase de la competiciĂł com a primeres de grup.

En les semifinals, el combinat nacional es va enfrontar a una selecciĂł belga que tambĂ© arribava al xoc sense haver perdut ni un sol partit. L’enfrontament va ser excels per part d’ambdues seleccions que van haver de decidir el guanyador en el tie-break. Va ser aquĂ­ on Espanya es va fer forta i va saber imposar el seu joc per a guanyar el decisiu cinquĂš set per 14-16 i quedar-se a un sol pas de guanyar el WEVZA U19. En la final s’enfrontaria a PaĂŻsos Baixos sabent que guanyant dos sets el tĂ­tol continental ja seria seu. Les noies de Guillermo Orduna no sols van guanyar dos sets, si no que van arrasar al conjunt neerlandĂšs per 3-0 per a proclamar-se absolutes campiones del WEVZA U19 sense perdre cap partit en tot el torneig i amb la participaciĂł de dues mallorquines que van contribuir a l’Ăšxit del voleibol nacional.

Comentarios cerrados