MARGA PIZÀ, ÁLEX SÁNCHEZ I DANI DEZUTTERE REPRESENTEN LES ILLES BALEARS AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA

15 julio 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ELS TRES JUGADORS MALLORQUINS ESTAN CONCENTRATS AMB EL COMBINAT NACIONAL ABSOLUT, SUB21 I SUB17 RESPECTIVAMENT PER A PREPARAR ELS DIFERENTS TORNEJOS INTERNACIONALS D´AQUEST ESTIU.

La quota de jugadors de l’arxipèlag balear concentrats amb la selecció espanyola augmenta de manera progressiva a mesura que van passant les setmanes. Durant aquests últims dies han estat tres els jugadors balears que han acudit als entrenaments amb el combinat nacional per a començar a preparar els respectius campionats que disputa Espanya aquests mesos de juliol i agost. En la categoria absoluta, l’equip femení va començar la seva concentració aquest dilluns amb la presència de la jugadora d’Alaró Marga Pizà. La líbero està convocada per a disputar l’Eurovolley que es jugarà a partir del 17 d’agost a les ciutats de Tallín i Brussel·les. El combinat nacional va arrencar els entrenaments aquesta setmana a Sant Cugat per a preparar la cita continental, encara que abans disputaran tres partits amistosos entre el 3 i el 5 d’agost davant Suïssa a Las Palmas de Gran Canaria. Espanya viatjarà a Estònia el 15 d’agost per a jugar un Eurovolley en el qual està emmarcat en el Grup D amb Finlàndia, França, Eslovàquia, Països Baixos i Estònia.

 

En la categoria Sub21, Álex Sánchez es va desplaçar fins a Guadalajara per a inciar la concentració amb el combinat nacional. Espanya té per davant el repte de classificar-se al Campionat d’Europa en un preeuropeu que es jugarà del 20 al 22 de juliol. El líbero, que arriba directament des dels Estats Units, va començar a entrenar amb el combinat nacional la setmana passada i en poc més de set dies es jugarà la classificació a l’Europeu a Àustria on s’enfrontaran a l’amfitriona, a Eslovàquia i a Sèrbia. I ja en categoria Sub17, Daniel Dezuttere ha participat en els entrenaments del combinat nacional durant cinc dies aquesta setmana. El jugador del CV Manacor estava convocat com a jugador convidat per a completar els entrenaments de la selecció inferior per a preparar el Campionat d’Europa que es disputa durant aquest mes de juliol. Així i tot, Dezuttere ha sumat una nova experiència com a jugador de voleibol entrenant al màxim nivell durant aquesta setmana

 

FBVIB.

Comentarios cerrados