LES BALEARS BUSQUEN ELS CAMPIONS AUTONÒMICS DE VÒLEI PLATJA SUB21 I SUB15

15 julio 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

LA PLATJA D´ALCÚDIA ALBERGARÀ AQUEST CAP DE SETMANA ELS CAMPIONATS DE BALEARS DE VÒLEI PLATJA DE LES CATEGORIES SUB21 I SUB15.

La sorra del nord de Mallorca acollirà, per segon cap de setmana consecutiu, els màxims tornejos autonòmics de la modalitat de platja de voleibol. Aquest dissabte serà el torn de la categoria Sub21, el torneig de la qual començarà a les 9:00 hores del matí i comptarà amb la presència de cinc clubs: el CV Manacor, el CV Bunyola, el CV Sóller, el CV Pòrtol i el Voley Cide. En categoria masculina s’han inscrit cinc equips que lluitaran pel títol balear. En categoria femenina són sis els equips que s’han inscrit al torneig i que es barallaran per pujar-se al calaix més alt del podi.

 

El Campionat de Balears tindrà una gran afluència el diumenge amb la competició de la categoria Sub15, en la qual entree masculins i femenins, participen fins a trenta-cinc equips. Dotze d’ells formaran el torneig masculí que compta amb la presència del CV Manacor, el CV Pòrtol, el Alagida VC, el CV Eivissa, l’Esporles VC, el CV Son Ferrer i el CV Sant Josep. D’altra banda, en categoria femenina, la competició estarà formada per vint-i-tres equips a partir de tretze clubs: el CV Artà, el CV Sóller, el CV Mayurqa, el CV Bunyola, el Voley Cide, el Sagrat Cor, el CV Pòrtol, l’Esporles VC, el CV Son Ferrer, l’Algaida VC, el CV Porto Cristo, el CV Alaró i el CV Eivissa. Els campionats Sub15 també arrencaran a partir de les 9:00 hores a la platja d’Alcúdia a l’altura de l’hotel Iberostar Ciudad Blanca.

Comentarios cerrados