GLORIA SOUTO, PROTAGONISTA EN LA FINAL FOUR DE LA SILVER EUROPEAN LEAGUE

5 julio 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

LA COL·LEGIADA VA SER PRESENT EN UNA SEMIFINAL I EN LA FINAL DE LA COMPETICIÓ CONTINENTAL QUE VA CORONAR A LA SELECCIÓ DÂŽESTÒNIA COM A REINA DÂŽEUROPA.

Gloria Souto s’erigeix com un dels Ă rbitres mĂ©s valorats i exitosos de les Illes Balears. La col·legiada tanca un curs per a emmarcar arbitrant en la semifinal i la final de la Silver European League Femenina que va coronar com a campiona a la selecciĂł d’EstĂČnia, qui va superar a Àustria en el tie-break desprĂ©s d’un ajustat enfrontament. En la banda, Gloria Souto estava pendent de tots els moviments que hi havia en la pista per a col·laborar amb la seva companya grega Theodora Kyriopolou, primera Ă rbitra de la final. Un dia abans, va ser Souto la principal responsable de l’estament arbitral en la primera semifinal de la Final Four de la European Silver League Femenina xiulant el partit que va enfrontar a Portugal i a EstĂČnia que va finalitzar amb un marcador d’1-3. La col·legiada balear va tenir una actuaciĂł brillant i va rebre el premi d’arbitrar la final de la competiciĂł.

No Ă©s la primera ni la segona competiciĂł internacional que arbitra Gloria Souto aquesta temporada. La col·legiada va obrir el curs, a principis d’agost del 2022, xiulant fins a set partits del Campionat d’Europa de Seleccions Sub18 masculĂ­ que es va celebrar a GeĂČrgia. MĂ©s tard, a mitjan març d’enguany, va ser designada segona Ă rbitre en el partit d’anada de la final de la CEV Challenge Cup Femenina que va enfrontar al Reale MĂștua Fenera Chieri d’ItĂ lia contra el C.S.M. Lugoj de Romania. I el passat 25 de juny va xiular en la Final Four de la Silver European League. A mĂ©s, a nivell nacional, va estar present en la Copa de la Reina d’aquesta temporada arbitrant en els quarts de final el DSV Sant Cugat – Cajasol VĂłley Dos Hermanas, en les semifinals el CV Tenerife Libby’s La Laguna – Cajasol VĂłley Dos Hermanas i la gran final entre l’Hidramar Gran Canaria i el CV Tenerife Libby’s La Laguna. Sens dubte, Gloria Souto ha signat una excepcional temporada col·locant-se com un dels Ă rbitres referencia ja no sols del panorama autonĂČmic, si no tambĂ© nacional.

 

ADJUNTO:

Comentarios cerrados