El tinent de batle d’Esports es reuneix amb l’equip de l’IME

22 junio 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El tinent de batle de Turisme, Innovació Cultura, Esports, Restauració i Coordinació Municipal, Javier Bonet, s’ha reunit avui amb l’equip de l’Institut Municipal de l’Esport (IME).

 

A aquesta primera presa de contacte ha estat present també el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, David Salom. Salom ha estat pilot del Mundial de Superbike, i una vegada retirat de la competició ha continuat lligat al motociclisme on ha augmentat la seva experiència en diferents àmbits d’aquest esport. Avui ja s’ha incorporat plenament al seu nou càrrec a les dependències de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) a Son Moix.

El teniente de alcalde de Deportes se reúne con el equipo del IME

En esta primera toma de contacto ha estado presente también el director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, David Salom. Salom ha sido piloto del Mundial de Superbike, y una vez retirado de la competición ha continuado ligado al motociclismo, donde ha aumentado su experiencia en diferentes ámbitos de este deporte. Hoy ya se ha incorporado plenamente a su nuevo cargo en las dependencias del Instituto Municipal del Deporte (IME) en Son Moix.

Comentarios cerrados