L’IME obre inscripcions de “FIT JOVE” amb cinc sessions gratuïtes d’entrenament funcional i zumba

2 junio 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Les jornades es duran a terme de 19 a 21 h a cinc instal·lacions municipals

Palma, 2 de juny de 2023. L’Institut Municipal de l’Esport ha obert les inscripcions per al programa Fit Jove a cinc instal·lacions municipals. Les jornades són gratuïtes i estan dirigides a joves, de 14 a 24 anys, i recull dues atractives activitats com som l’entrenament funcional i el zumba.

El programa es durà a terme durant el mes de juny i arrencarà el proper dijous, dia 8, a la zona de cal·listènia de Son Moix; continuarà el dia14 a Son Hugo, el dia15 a Toni Servera, el dia 28 a Rudy Fernández i el dia 29 a Germans Escalas.

Les sessions d’entrenament funcional es realitzaran amb un box mòbil i es dividiran en dues parts; a les 19 h entrenaments per als més joves, de 14 a 18 anys, i a les 20 h per als joves de 19 a 24 anys amb un màxim de 30 persones per hora. D’altra banda, la classe de zumba començarà a les 19 h per a totes les edats.

Totes les persones interessades s’hi poden inscriure en línia a través del següent formulari: https://goo.su/h1rul. A més, per a fidelitzar el seguiment dels joves al programa, se’ls farà entrega d’un regal especial per l’assistència a tres sessions.

Comentarios cerrados