L’ALARÓ VÓLEI KCM CONSTRUCCIONS I EL VÓLEY CIDE PALMA LLUITARAN PER PUJAR A PRIMERA NACIONAL

26 mayo 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Aquesta setmana arrenca la fase d’ascens de Segona Nacional Femenina. Dos equips mallorquins, l’Alaró Vólei KCM Construccions i el Vóley Cide Palma, viatjaran fins a la ciutat de Molina de Segura a la recerca d’una plaça en la categoria de bronze del voleibol espanyol.

En la primera fase del torneig, deu equips lluitaran per assegurar una de les dues primeres posicions del seu grup, i així avançar als encreuaments eliminatoris. En el Grup A, Alaró Vólei KCM Construccions competirà contra Voleibol Sant Just, CD Marianistas, Segurlab CV Daya Nueva i Grúas la Variante Molina Vóley. Les alaroneres tractaran de fer valer el seu joc per competir pels primers llocs de la taula. Per part seva, en el Grup B, Vóley Cide s’enfrontarà a CV Sant Quirze Negre, CV Alfajería, CAB Santomera i CV Paterna Liceo Hienas. Les jugadores de Palma cercaran imposar el seu ritme i aprofitar les seves fortaleses per continuar endavant en la competició.

Dissabte iniciaran els encreuaments eliminatoris. A les 17.30 i a les 19:30 hores es jugaran la primera i la segona semifinal respectivament. Els dos millors classificats de cada grup s’enfrontaran, en la recerca d’un lloc en la gran final i del bitllet a Primera Nacional. Abans, no obstant això, els quarts classificats de cada grup es veuran les cares per a decidir el setè i vuitè lloc de la taula final. Així mateix, els tercers classificats disputaran el partit pel cinquè i sisè lloc.

Diumenge es concluirà el torneig amb els darrers dos partits. Per començar la jornada, el perdedor de la primera semifinal s’enfrontarà al perdedor de la segona per decidir el tercer i quart lloc de la competició. En darrer terme, serà l’hora dels dos finalistes, que ja amb l’ascens a la butxaca, competiran per alçar el títol de campions.

Horaris dels partits de l’Alaró Vólei KCM Construccions i el Vóley Cide Palma:

Grup A

– Alaró Vólei KCM Construccions – Segurlab CV Daya Nueva (dijous 25, 12:00 hores)

– Voleibol Sant Just – Alaró Vólei KCM Construccions (dijous 25, 19:00 hores)

– Alaró Vólei KCM Construccions – Grúas la Variante Molina Vóley (divendres 26, 9:30 hores)

– CD Marianistas – Alaró Vólei KCM Construccions (divendres 26, 19:30 hores)

Grupo B

– Vóley Cide Palma – CV Aljafería (dijous 25, 17:00 hores)

– CAV Santomera – Vóley Cide Palma (divendres 26, 9:30 hores)

– Vóley Cide Palma – CV Paterna Liceo Hienas (divendres 26, 17:30 hores)

– CV Sant Quirze Negre – Vóley Cide Palma (dissabte 27, 9:30 hores)

Encreuaments eliminatoris:

– Setena i vuitena posició: 4t Grup A – 4t Grup B (dissabte 27, 17:30 hores)

– Cinquena i sisena posició: 3r Grup A – 3r Grup B (dissabte 27, 19:30 hores)

– Semifinal 1: 2n Grup A – 1r Grup B (dissabte 27, 17:30 hores)

– Semifinal 2: 1r Grup A – 2n Grup B (dissabte 27, 19:30 hores)

– Tercera i quarta posició: Perdedor semifinal 1 – Perdedor semifinal 2 (diumenge 28, 10:00 hores)

– Final: Guanyador semifinal 1 – Guanyador Semifinal 2 (diumenge 28, 12:00 hores)

 

Comentarios cerrados