Aprovat un protocol perquè el camp de futbol del Molinar s’integri al catàleg d’instal·lacions de l’Institut Municipal de l’Esport  

26 mayo 2023 | Por lorenzo | Categoria:

L’IBAVI, l’IME i la Fundació Patronat Obrer de Sant Josep signen aquest acord que té per objectiu poder millorar les condicions del camp de futbol
Palma, 26 de desembre de 2023.-Avui s’ha signat un protocol entre l’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma, l’Institut Balear d’Habitatge (IBAVI) del Govern i la Fundació Patronat Obrer de Sant Josep que té per objectiu millorar les instal·lacions del camp de futbol situat al carrer de Quito del Molinar, l’ús de les quals fou cedit per l’IBAVI a la Fundació Patronat Obrer de Sant Josep fins el proper 1 de març de 2025.
El protocol que s’ha signat avui fixa les condicions perquè l’IBAVI realitzi la cessió d’aquest camp de futbol a l’IME de forma gratuïta. Així mateix, s’estableix que aquesta instal·lació s’inclogui al catàleg d’instal·lacions esportives titularitat de l’IME.
D’aquesta manera es garanteix que es podran dur a terme tasques de renovació i millora necessàries al camp de futbol  (gespa, il·luminació, equipaments) per la pràctica esportiva. Així mateix entre d’altres qüestions s’estipula que el Govern aporti el finançament oportú per poder executar aquestes tasques de renovació.

Comentarios cerrados