ÁLEX SÁNCHEZ I MIREIA ALZAMORA, PRESENTS EN LA LLISTA DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA PER AL PREEUROPEU SUB-22

26 mayo 2023 | Por lorenzo | Categoria:

 

EL LÍBERO ES FICA ENTRE ELS DIVUIT CONVOCATS QUE VIATGEN A ÀUSTRIA PER A DISPUTAR EL PREEUROPEU MASCULÍ, MENTRE QUE LA CENTRAL HA ENTRAT EN LA LLISTA COM A RESERVA AMB OPCIÓ DE SER SELECCIONABLE PEL COMBINAT NACIONAL FEMENÍ.

Les Illes Balears mantenen la seva aposta pel voleibol i els resultats donen els seus fruits. Sobretot en edat formativa, la quantitat de jugadors i jugadores que practiquen aquest esport augmenta temporada rere temporada i això es veu reflectit, anys més tard, en les categories professionals. Álex Sánchez i Mireia Alzamora són la clara demostració d’això. Aquest divendres, els seleccionadors espanyols Miguel Rivera i Pascual Saurín han inclòs els seus noms en les convocatòries del combinat nacional, masculí i femení, per disputar el preeuropeu Sub-22 que es disputarà aquest estiu.

 

Álex Sánchez és ja un fix en la convocatòria de les categories inferiors de la Selecció Espanyola. El jove jugador mallorquí viatjarà el 2 de juliol a Guadalajara per iniciar la convocatòria amb el combinat nacional i continuaran a Montpeller, del 10 al 15 de juliol, per jugar diversos partits amistosos. Del 20 al 25 de juliol la Selecció Espanyola disputarà els tres partits del Preeuropeu a Àustria contra Eslovàquia, Sèrbia i Àustria. Sánchez ha jugat aquesta temporada en el Reinhardt Athletics dels Estats Units, on ha sorprès amb el seu alt nivell en la lliga universitària. El mallorquí va jugar les últimes temporades en el Voley Palma i és un dels líberos amb major projecció del voleibol nacional.

 

Mireia Alzamora ha entrat en la convocatòria de la Selecció Espanyola Sub-22 com a jugadora reserva amb opció de ser seleccionable. La central mallorquina, d’aquesta manera, queda a l’espera de si Pascual Saurín, seleccionador femení, necessita dels seus serveis per disputar el Preeuropeu. En cas que així sigui, la mallorquina haurà de desplaçar-se a Guadalajara el 2 de juliol i del 9 del mateix mes fins al 20 la convocatòria es traslladarà a Sant Cugat del Vallès abans de viatjar a Luxemburg, on es disputarà el Preeuropeu entre el 21 i el 23 de juliol en els quals Espanya jugarà contra Eslovàquia, Sèrbia i Luxemburg. Alzamora aquesta temporada ha estat defensant els colors del Premià de Dalt en la Superlliga 2, amb qui ha disputat el playoff d’ascens a la Lliga Iberdrola sense aconseguir el premi final.

 

Des de la FVBIB volem donar l’enhorabona als dos jugadors per aquest merescut reconeixement i els desitgem la millor de les sorts en aquest repte internacional.

 

Comentarios cerrados