Doblet del CTEIB en els Campionats de Balears 3×3 U17

22 mayo 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El Col·legi Sant J   ha acollit el primer Campionat de Balears 3×3 U17 en dues jornades apassionants de bàsquet amb música, animació i, sobretot, una atractiva competició que s’estrenava en el calendari oficial amb dues places pel Campionat d’Espanya com a gran atractiu. El torneig va començar el dissabte amb la competició masculina amb una primera fase de grups que es va disputar en tapat per mor de la pluja i que va classificar als millors vuit equips de l’arxipèlag pels encreuaments, que sí que es pogueren disputar a l’aire lliure, com estava previst. L’equip CTEIB1 va anar passant eliminatòries fins a arribar a la final on s’encreuaria amb un Sant Josep Amarillo que també va aconseguir arribar fins a l’eliminatòria decisiva. Allà, l’equip del Centre de Tecnificació va ser millor i es va imposar per 21-12. En qualsevol cas, ambdós conjunts han aconseguit el bitllet pel Campionat d’Espanya U17 masculí de Cala Millor. Finalment, el podi el va completar La Salle Palma Azul després de superar a l’Imprenta Bahía San Agustín I en el partit per la tercera plaça (21-16).

El diumenge arribaria el torn per a la competició femenina que, en aquest cas sí, es disputaria de forma íntegra a l’aire lliure amb idèntic format de competició que el dels al·lots en el dia anterior. Després de la fase de grups i de l’encreuament de quarts de final arribava la lluita per les medalles i per les dues places de Campionat d’Espanya amb tres conjunts del CTEIB i La Salle Palma Azul. El CTEIB1 i CTEIB3 se citarien a la gran final de la primera edició del Campionat de Balears 3×3 U17F després de superar les seves respectives semifinals. En el partit del títol va aconseguir dur el domini del partit el CTEIB3 enfront de les seves companyes del CTEIB1 i serien les primeres les que aconseguirien el triomf per 10-12. La tercera plaça seria per La Salle Palma Azul després de superar al CTEIB4 en un igualat partit que es decidiria a la pròrroga per 14-13.

Comentarios cerrados