L’IME adjudica l’obra per a la reforma i ampliació del camp de Verge de Lluc

11 mayo 2023 | Por lorenzo | Categoria:

 
La construcció tindrà una durada de 18 mesos i contempla una gespa híbrida per a futbol i hoquei, així com una grada per a 120 espectadors i una edificació per a vestidors
 
El contracte s’ha adjudicat a Acsa Obras e Infraestructuras SAU per un total d’1.171.215 euros
Palma, 11 de maig de 2023.- El Consell Rector de l’Institut Municipal de l’Esport ha donat llum verda al contracte d’obra per a la reforma i ampliació del camp de futbol 11 de les pistes poliesportives de Verge de Lluc i del servei del manteniment de la gespa a l’empresa Acsa Obras e Infraestructuras SAU per un import total d’1.171.215 euros, dels quals 608.990 provenen de la Llei de Capitalitat.
En conjunt, el projecte preveu la renovació completa del camp, un terreny de joc de 90 x 50 metres, habilitat per a futbol 11 i futbol 7, i contempla una gespa híbrida més versàtil que permetrà també competicions oficials d’hoquei. Els plecs inclouen un servei de quatre anys de manteniment de la gespa, a més de dos anys addicionals en concepte de millora.
Al camp de futbol de Verge de Lluc també s’hi instal·larà una grada per a 120 espectadors, xarxes de protecció, quatre torres d’il·luminació amb tecnologia LED, un edifici de vestidors i zones enjardinades. Es milloraran les zones esportives actualment en ús de petanca i pista poliesportiva.
Pel que fa al calendari, les obres tindran una durada màxima de 18 mesos a partir de la data de l’acta de comprovació de replanteig. Així doncs, les obres podrien començar a principis del mes de juny.
Amb la reforma d’aquest terreny es finalitza el Pla de Renovació de tots els camps municipals de Palma.

Comentarios cerrados