ENRIQUE ROMERO XIULARÀ LES PROPERES COMPETICIONS INTERNACIONALS DE VÒLEI PLATJA

4 mayo 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL COL·LEGIAT BALEAR HA ESTAT DESIGNAT PER ARBITRAR LA CEV BEACH VOLLEY NATIONS CUP MEN I EL BEACH PRO TOUR FUTURE QUE ES DISPUTARAN A MADRID ENTRE L’11 I EL 21 DE MAIG.

Enrique Romero segueix en estat de dolç. El col·legiat balear ha estat designat àrbitre en les properes grans competicions del Vòlei Platja internacional. Després de xiular en la Copa del Rei i de la Reina aquest passat cap de setmana a Cala en Bosc, Menorca, amb un gran nivell, la Real Federació Espanyola de Voleibol segueix confiant en l’àrbitre de Mallorca, donant-li l’oportunitat de xiular en les properes competicions internacionals que es disputaran a Madrid, al Parque Deportivo Puerta de Hierro.

 

El col·legiat balear estarà present en tres dels tornejos internacionals més rellevants del Vòlei Platja. La seva primera presència serà entre l’11 i el 14 de maig, quan arbitrarà en el Beach Pro Tour Future masculí, prova que pertany al circuit mundial de Vòlei Platja. El 15 i el 16 de maig, Romero xiularà la fase preliminar de la CEV Beach Volley Nations Cup masculina, competició en la que la selecció espanyola està emmarcada en el Grup E, juntament amb els combinats nacionals d’Àustria, Lituània, Eslovènia i Croàcia i en la que buscarà fer-se un lloc en la fase final. Per acabar, el gran repte internacional d’Enrique Romero finalitzarà amb el Beach Pro Tour Future femení, que es disputarà del 18 al 21 de maig.

 

Des de la Federació de Voleibol de les Illes Baleares volem donar-li l’enhorabona i desitjar-li molts encerts en aquests 10 dies de competició internacional.

Comentarios cerrados