El dia 2 de maig s’obren les inscripcions per als campus esportius d’estiu de quatre instal·lacions de l’IME

27 abril 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Els dies 2 i 3 de maig s’obriran el 50 per cent de les places en línia i a partir del 5 de maig el 50 per cent restant de forma presencial

S’ofereixen un total de 3.720 places per a tot l’estiu als poliesportius de Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández i Son Hugo.

Les inscripcions per als cursets de natació i de tennis d’estiu s’obriran el dia 9 de maig

Palma, 27 d’abril de 2023. Quatre instal·lacions de l’Institut Municipal de l’Esport acolliran els campus d’estiu del 26 de juny al 8 de setembre. Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández i Son Hugo oferiran una alternativa ludicoesportiva per a les famílies durant el període estival.

Les inscripcions estaran obertes en línia els dies 2 i 3 de maig amb el 50 per cent de les places i es podran tramitar a través dels webs de les empreses adjudicatàries dels serveis; Esports 85, per al campus de Son Moix, i Nou Dicdrac per als campus de Rudy Fernández, Son Hugo i Germans Escalas. A partir del dia 5 de maig s’obriran de forma presencial el 50 per cent restant de les places.

Enguany l’oferta serà d’un total de 3.720 places per a tot l’estiu als quatre espais esportius, 620 per a cadascun dels sis períodes, de les quals l’IME destina el 10% a places becades per a famílies usuàries del Servei de Benestar Social i del Serveis d’Atenció Integral a la Violència de Gènere.

Els campus estan destinats a nins i nines de 3 a 14 anys i se centren a oferir als infants una àmplia varietat d’activitats encaminades al joc, de manera lúdica, per al desenvolupament de l’infant, impulsant-hi l’educació en valors.

Les activitats es desenvolupen de 9 a 14 h i s’ofereix servei opcional de guarderia de 7.30 a 9 h i de 15.30 a 17 h, així com servei de menjador. Dins aquest horari, els infants hi realitzen diferents activitats esportives, tallers, expressió corporal, ball, etc. Les activitats seran diferenciades en la seva metodologia d’acord amb els diferents grups d’edat.

Dins la programació d’estiu, l’IME també activa cursets infantils de natació per a nins i nines de 2 a 14 anys en vuit piscines municipals, així com classes de natació per a nadons de 6 a 24 mesos a Germans Escalas i Son Moix i grups de tennis per a infants de 5 a 14 anys a les pistes de Son Moix. Les inscripcions per als cursets de natació i de tennis d’estiu s’obriran el dia 9 de maig.

Comentarios cerrados