El Palma Futsal i el Fibwi Palma estrenen videomarcador led als partits d’avui i de diumenge a Son Moix

21 abril 2023 | Por lorenzo | Categoria:
Els videomarcadors, de darrera generació, tenen unes dimensions de 600 x 300 x 7 cm i incorporen un ordenador, consoles esportives, botzines i un software multiesportiu.
Palma, 21 d’abril de 2023._ L’Institut Municipal de l’Esport ha instal·lat a la pista del Palau Municipal d’Esports Son Moix dos nous videomarcadors amb tecnologia led de darrera generació.
Un total de 3 equips d’elit utilitzen habitualment la pista del Palau per a entrenaments i partits: el Club Voley Palma, que ja ha finalitzat la lliga regular; el Mallorca Palma Futsal i el Fibwi Palma, que estrenaran una de les dues pantalles als partits contra el Jaen FS i el Damex UDEA, respectivament. A les pròximes jornades estaran els dos videomarcadors operatius després de reajustaments del software.
El cost del subministrament i de la instal·lació ha estat de 137.196,24€. Les pantalles led tenen unes dimensions de 600 x 300 x 7 cm i incorporen un ordenador, consoles esportives, botzines i un software multiesportiu i d’oci multimèdia, entre d’altres.
El personal tècnic de la instal·lació i els clubs han rebut formació per al maneig i control del nou sistema. Així, les persones a càrrec de la monitorització dels partits han assolit els coneixements bàsics en relació amb les funcions, configuració i ajusts de les consoles i del sistema operatiu.
Les pantalles retirades s’instal·laran a la pista de Rudy Fernández i de Son Cotoner

Comentarios cerrados