Prèvia segon partit Avarca Menorca i Campionat de Balears Junior

15 abril 2023 | Por lorenzo | Categoria:

Guanyar o guanyar 

L’Avarca de Menorca afronta un cap de setmana decisiu per poder jugar la final de la lliga. L’equip de Bep Llorens necessita guanyar dissabte i diumenge al Tenerife Libby’s La Laguna per disputar el títol de la Liga Iberdrola. 

 La màgia dels playoff arriba al Poliesportiu de Ciutadella. Cita transcendental de l’Avarca de Menorca que tot el que no sigui guanyar els dos partits que disputarà a casa el deixen fora de la lluita pel títol de lliga. La derrota el passat diumenge a Tenerife per 3-0 no dona marge d’error a un equip que es fa fort a casa seva i que, a més, per primera vegada en la temporada, pot comptar amb totes les jugadores del planter. El conjunt menorquí disputarà el segon partit de la sèrie aquest dissabte a partir de les 19:00 hores en el que intentarà guanyar per igualar l’eliminatòria de les semifinals. En cas de victòria, se celebraria un tercer -i definitiu- partit per resoldre quin és l’equip que passa a la gran final de la Liga Iberdrola. Aquest es jugaria el diumenge, el dia següent, també al Poliesportiu de Ciutadella, a les 18:00 hores.

El lloc a la final pel títol de lliga espera a dos equips que varen demostrar en el primer partit de la sèrie estar a un gran nivell. Tot i això, l’Avarca de Menorca no va aconseguir sentir-se còmode en un enfrontament en el que va cedir el primer punt de l’eliminatòria. Ara, però, la semifinal viatja a Ciutadella i l’equip de Bep Llorens espera capgirar el marcador i fer-se un lloc en la final que es disputarà a partir del pròxim cap de setmana.

Balears cerca els seus campions juniors

Manacor viurà un dissabte ple de voleibol amb la disputa del Campionat de Balears Junior femení i masculí. El torneig es disputarà a Na Capellera.

Arriba el moment clau pels equips juniors de les Illes. El Campionat de Balears comença aquest dissabte per conèixer quin serà el representant balear al Campionat d’Espanya. En categoria femenina el Cafè Central CV Bunyola i el CVS U Energia Sóller protagonitzaran la primera semifinal del torneig amb el partit que encetarà la jornada del dissabte a partir de les 10:00 hores. En haver acabat aquest enfrontament será el torn del líder de la lliga regular, l’Iona CV Manacor, qui es jugarà una plaça a la final contra l’Art en Fusta Cide Palma a partir de les 12:00 hores. La lluita pel podi i per saber l’equip guanyador del Campionat de Balears no es coneixerà fins el capvespre. El partit pel tercer i quart lloc es jugarà a les 17:00 hores del capvespre, mentre que la gran final es disputarà a partir de les 19:00 hores.

En categoria masculina el títol i, conseqüentment, l’accés al Campionat d’Espanya es jugarà entre dos equips. El Voley Palma y el Const. Alberto Pérez CV Son Servera es jugaran ser el millor equip junior de les Balears a un sol partit aquest dissabte a les 17:00 hores.

Horaris dels partits dels Campionats de Balears:

Categoria femenina

-Cafè Central CV Bunyola – CVS U Energia Sóller (dissabte, 10:00 hores).

-Iona CV Manacor – Art en fusta Cide Palma (dissabte, 12:00 hores).

-Perdedor partit 1 – perdedor partit 2 (dissabte, 17:00 hores).

-Final (dissabte, 19:00 hores).

Categoria masculina

-Voley Palma – Const. Alberto Pérez CV Son Servera (dissabte, 17:00 hores).

 

 

Comentarios cerrados