El Consell Rector de l’IME adjudica el contracte per a la reforma del camp de futbol 7 de Can Valero

14 abril 2023 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base


La inversió, de 277.129 euros, inclou la construcció d’una base ferma, la col·locació de nova gespa, drenatge, sistema de reg, equipament esportiu i manteniment.
El Consell Rector de l’IME, en la convocatòria ordinària d’avui, ha aprovat l’adjudicació per a la contractació de l’obra del camp de futbol 7 de Can Valero a Amer e Hijos S.A. per un import de 277.129 euros, amb l’IVA inclòs.

En concret, es construirà una base ferma, sobre la qual es col·locarà la nova gespa; s’instal·larà un nou sistema de drenatge, sistema de reg i equipament esportiu, com banderins, porteries, banquetes, xarxes de protecció, pals i 3 canons aspersors emergents. A més, el contracte inclou un manteniment per un període de quatre anys a partir de la recepció.

El termini d’execució de l’obra s’estableix en 10 setmanes a partir de l’inici del contracte

Comentarios cerrados