DARRERA I DECISIVA JORNADA DELS EQUIPS BALEARS A PRIMERA NACIONAL

25 marzo 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

EL GARDEN HOTELS MALLORCA VOLLEY ES JUGA EL LIDERATGE DE LA LLIGA REGULAR I L’SCANNER SON FERRER I EL CV MANACOR, EN CATEGORIA FEMENINA, I EL CV PÒRTOL EN CATEGORIA MASCULINA, VOLEN ASSOLIR LA PERMANÈNCIA.

Primer cap de setmana sense Superlliga 1, ni masculina ni femenina. El Conectabalear Manacor i el Voley Palma varen donar per acabada la seva temporada el passat cap de setmana i ja preparen, a les oficines, el prĂČxim curs. En categoria femenina, jornada de descans de l’Avarca de Menorca que ja s’entrena per afrontar les semifinals del playoff el prĂČxim cap de setmana per intentar assolir el tĂ­tol de la Liga Iberdrola.

 

En la Superlliga 2 els equips balears arriben a la darrera jornada de lliga sense res en joc. La UD Ibiza rep la visita del lĂ­der de la categoria, el Cableworld Volei Villena Petrer, classificat en la novena posiciĂł de la taula. Un escalĂł mĂ©s a baix, en desena posiciĂł, es troba el Tren de SĂłller, qui tambĂ© juga el darrer partit del curs a casa contra el CV Utrera. En categoria femenina el JS Hotels Cide Palma es troba en la zona cĂČmoda de la taula i visita al primer classificat de la lliga, el Barça. Pel que fa a l’U Energia SĂłller, amb l’objectiu de la permanĂšncia ja assolit, rebrĂ  al Sant Cugat amb la tranquil·litat de saber que es podrĂ  acomiadar de la seva aficiĂł gaudint i sense la pressiĂł del resultat.

 

On sĂ­ que trobem objectius en joc per part dels equips balears Ă©s a la Primera Nacional. En categoria masculina, el CV PĂČrtol es juga la permanĂšncia a la lliga. L’equip mallorquĂ­ estĂ  classificat en la novena posiciĂł, a un de la zona de descens, visita al vuitĂš de la taula, el CV Olot. Si el CV PĂČrtol guanya mantĂ© la categoria, si no dependrĂ  dels resultats dels classificats de la zona baixa de la taula. El CĂ rniques Sunyer Manacor juga el diumenge sense res en joc contra el CV Sant MartĂ­ Aula, ja que es troba en la cinquena posiciĂł de la taula.

 

En categoria femenina, el Garden Hotels Mallorca Volley es juga quedar primer classificat de la lliga regular i poder gaudir del factor pista a favor a la fase d’ascens a Superlliga 2. Diumenge rebrĂ  la visita del PremiĂ  de Dalt i es decidirĂ  si lidera la lliga regular de Primera Nacional Femenina. Per la part baixa, l’Scanner Son Ferrer i el CV Manacor viuran una jornada d’infart. L’equip de Palma, tot i estar a dos punts de la zona de descens, necessita puntuar per no dependre de resultats aliens, i per aixĂČ ho intentarĂ  fer contra el SD Espanyol, rival directe per assolir l’objectiu. Pel que a l’equip de la zona de Llevant, el CV Manacor, rep al Pips Nature Cecell Lleida amb la necessitat de sumar tres punts i esperar que ni l’Espanyol ni el Sabadell puntuĂŻn per poder salvar-se i continuar una temporada mĂ©s a Primera Nacional. L’Ășnic equip femenĂ­ que no es juga res Ă©s el Jardins Mallorca Pujol CV Bunyola, qui va certificar la permanĂšncia el passat cap de setmana, i aquest dissabte visitarĂ  la pista del Barça B.

Comentarios cerrados