La piscina de Son Moix a punt de rebre per primera vegada el Campionat d’Espanya Júnior i Sènior de Natació Artística

23 marzo 2023 | Por lorenzo | Categoria:
Prop de 350 esportistes de 33 clubs participaran a la competició del 24 al 26 de març
 
Francisco Ducrós: “Palma s’ha convertit en una de les principals capitals i un referent de la natació nacional”
Palma, 23 de març de 2023.- El saló de Plens ha acollit avui la presentació del Campionat d’Espanya Júnior i Sènior d’Hivern de Natació Artística. A l’acte han intervingut el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, el president de la Real Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, i la presidenta del Club Mediterránea, Begoña Oviedo.
La piscina de Son Moix ja està a punt per a acollir la competició nacional que se celebrarà del 24 al 26 de març i que avui ha començat a rebre els primers entrenaments dels equips. És la primera vegada que la instal·lació acull un campionat nacional de natació artística.
Un total de 334 esportistes de 33 clubs es donaran cita en aquest esdeveniment organitzat per l’RFEN i el Club Mediterrània, que compta amb la col·laboració de la Federació Balear de Natació i de l’Institut Municipal de l’ Esport.
En aquesta competició de les categories júnior femení (de 2004 a 2008) júnior masculí (de 2003 a 2008) i sènior (2004 i anteriors) participaran un total d’11 federacions territorials.
Durant la presentació, Ducrós ha destacat el gran treball coordinat amb l’IME i ha agraït l’aposta de la Federació Espanyola, “Palma s’ha convertit en una de les principals capitals i un referent de la natació nacional” .

2 / 2
Per la seva banda, Carpena i Oviedo han agraït a l’IME i a l’Ajuntament de Palma les facilitats per a la organització d’aquest esdeveniment. Carpena ha posat l’accent en la gran trajectòria d’esportistes balears i ha destacat el paper de la palmesana Marga Crespí, així com els èxits de Natalia Amengual i Maria del Mar Bauzà amb l’equip nacional i s’ha dirigit a les esportistes: “En aquesta competició teniu l’oportunitat de demostrar la vostra preparació per a la qual estau treballant dia a dia”
A l’acte també hi han assistit la presidenta de la Federació Balear de Natació, Núria Perea, i el gerent de l’IME, Rafael Navarro

Comentarios cerrados