Voleibol ; Campionat Juvenil Femení de Mallorca i Menorca

16 marzo 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Mallorca i Menorca donen el tret de sortida al Campionat juvenil femení

Els poliesportius Na Cargol d’Artà i Es Castell seran les seus dels tornejos, respectivament.

 

Aquest cap de setmana tindran lloc els campionats juvenils femenins a dues de les Illes Balears. A Mallorca, el torneig es disputarà al Poliesportiu Na Cargol d’Artà. Demà mateix començaran els quarts de final a partir de les 18:00 h, amb els enfrontaments entre el Big Mat Agrupació Artà i l’Alaró Vòlei Autotaller, i el Passeig CV Bunyola i l’Scanner CV Son Ferrer A. Les semifinals es jugaran diumenge a les 10:30 h, on ja esperen el CVS Piscines Sóller i el Wehostel Cide Palma. També diumenge, a les 16:00 h, tindrà lloc el partit per determinar la tercera i la quarta plaça del torneig, i a les 18:00 h es disputarà la gran final.

 

El campionat de Menorca, que tindrà un format triangular, s’ubicarà al Poliesportiu Municipal Es Castell. El torneig començarà dissabte a les 12:00 h amb l’enfrontament entre el CV Ciutadella i el CV Alaior. A les 17:00 h, l’equip anfitrió, el CV Es Castell, jugarà contra el CV Ciutadella, i el diumenge a les 12:00 h, les locals s’enfrontaran al CV Alaior per definir la classificació final i, per tant, el conjunt guanyador del torneig.

 

Horaris dels partits:

Campionat de Mallorca

● Big Mat Agrupació Artà – Alaró Vòlei Autotaller (dissabte a les 18:00)

● Passeig CV Bunyola – Scanner CV Son Ferrer A (dissabte a les 18:00 h)

● CVS Piscines Sóller – guanyador del 1r partit (diumenge a les 10:30 h)

● Wehostel Cide Palma – guanyador del 2n partit (diumenge a les 10:30 h)

● Partit per determinar la 3a i la 4a plaça (diumenge a les 16:00 h)

● Final (diumenge a les 18:00 h)

 

Campionat de Menorca

● CV Ciutadella – CV Alaior (dissabte a les 12:00 h)

● CV Es Castell – CV Ciutadella (dissabte a les 17:00 h)

● CV Es Castell – CV Alaior (diumenge a les 12:00 h)

Comentarios cerrados