El Garden Hotels Mallorca Voley, llançat cap a la Superlliga 2

16 marzo 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

A falta de dues jornades, l’equip d’Inca ha certificat la seva presència a l fas d’ascens a la categoria de plata.

 

La victòria del passat diumenge tingué un regust especial pel Garden Hotels Mallorca Voley. Les jugadores dirigides per Andrés Rodríguez s’imposaren per 3-0 (25-22, 25-18 i 25-21) a l’Hospitalet, certificant el lideratge del Grup B de Primera Nacional i assolint el seu principal objectiu de la temporada: participar en la fase d’ascens a Superlliga 2.

 

L’exjugadora de voleibol Maurizia Cacciatori i Dudu Aouate fundaren l’entitat l’any 2019 i, de llavors ençà, ha experimentat un enorme creixement. De fet, una de les claus del seu èxit ha estat el compromís amb el talent local, incloent-hi el retorn de la mallorquina Laura Chavarría des dels Estats Units.

 

Enguany són dos els equips de les Illes que militen a la Superlliga 2 femenina: per una banda, el JSHotels Cide de Palma i, per l’altra, l’U Energia de Sóller. Ara, el club presidit per Damon Mark Menday lluitarà per sumar-s’hi i donar una mica més d’accent balear a la segona categoria del voleibol nacional. Precisament l’Hospitalet, a més del Voley Ourense i el Finestrat, són els equips que, juntament amb les d’Es Raiguer, tenen ja garantida la seva plaça a la fase d’ascens.

Comentarios cerrados