Voleibol ; Campionat d’Eivissa Infantil Femení i Masculí

10 marzo 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Els pavellons IES Sa Colomina i Es Viver acolliran la fase final de la temporada de la categoria infantil tant masculina com femenina aquest dissabte i diumenge.

 

El CVP La Tribu San Antonio, el CVP La Tribu Santa Eulàlia, el CV Eivissa i el CV Cor Pitiús seran els equips de categoria femenina que es jugaran el títol de la fase final de la categoria infantil. Per part masculina, seran tres el que es disputaran el campionat, el CD Eivissa, el CV Cor Pitiús i el CVP La Tribu Santa Eulàlia. Els set equips han disputat una fase regular mixta fins aquest passat cap de setmana, però serà aquest dissabte i diumenge quan es decidirà quins són els millors equips de la categoria. Precisament, el dissabte, primera jornada del Campionat d’Eivissa, es disputaran tres partits al Pavelló IES Sa Colomina. El primer de tots i el que obrirà el torneig serà el CV Eivissa – CV Cor Pitius, de categoria masculina, que es jugarà a partir de les 12:00 hores. A partir de les 16:00 hores serà el torn dels equips femenins quan es jugui la primera semifinal entre el CVP La Tribu San Antonio i el CV Eivissa. La segona semifinal es disputarà a partir de les 18:00 hores i enfrontarà al CVP La Tribu Santa Eulàlia i al CV Cor Pitiús.

 

La jornada del diumenge serà decisiva per saber quins equips es proclamen campions en ambdues categories i és per això que s’unifiquen els horaris. El Pavelló Es Viver encetarà la jornada a partir de les 9:30 amb un CVP La Tribu Santa Eulàlia contra el CV Eivissa en categoría masculina, mentre que a la femenina es jugarà el partit pel 3r i 4t lloc del campionat entre els dos equips perdedors del dissabte. I a les 12:00 hores serà quan donaran inici els últims i definitius partits dels campionats. El CV Cor Pitiús es veurà les cares amb el

CVP La Tribu Santa Eulàlia en categoría masculina, i en la femenina es disputarà la gran final entre els dos equips guanyadors del dia anterior.

 

Horaris dels partits dels Campionats d’Eivissa:

 

Categoria femenina

-CVP La Tribu San Antonio – CV Eivissa (dissabte, 16:00 hores).

-CVP La Tribu Santa Eulàlia – CV Cor Pitiús (dissabte, 18:00 hores).

-Perdedor partit 1 – Perdedor partit 2 (diumenge, 9:30 hores).

-Guanyador partit 1 – Guanyador partit 2 (diumenge, 9:30 hores).

 

Categoria masculina

-CD Eivissa – CV Cor Pitiús (dissabte, 12:00 hores).

-CVP La Tribu Santa Eulàlia – CV Eivissa (diumenge, 9:30 hores).

-CV Cor Pitiús – CVP La Tribu Santa Eulàlia (diumenge, 12:00 hores).

 

*Els partits del dissabte es disputaran al Pavelló IES Sa Colomina i els del diumenge al Pavelló Es Viver.

Comentarios cerrados