Primer entrenament de la Selecció Balear Cadet femenina amb vistes al Campionat d’Espanya

9 marzo 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El programa de treball de la preselecció cadet femenina es posa en marxa amb vistes al Campionat d’Espanya

 

Les quaranta esportistes participants deixaren grans sensacions al cos tècnic.

El passat diumenge 5 de març, la Federació de voleibol de les Illes Balears va engegar el programa de treball de la preselecció cadet femenina. En total, quaranta esportistes repartides en dos grups de feina participaren amb gaudi de les primeres sessions d’entrenament. A més, mostraren una magnífica predisposició i deixaren constància sobre la pista del seu gran nivell tècnic. El cos tècnic, compost per Toni Figuera com a entrenador principal i Pedro Perelló com a tècnic assistent, dugueren a terme una sessió d’entrenament enfocada a detectar i avaluar les futures jugadores que, més endavant, formaran part de la selecció balear cadet femenina. Aquesta participarà a principis del mes de juliol al campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques disputat a Valladolid.

Comentarios cerrados