L’IME obre la licitació per a la reforma i ampliació del camp de Verge de Lluc

15 febrero 2023 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

L’IME obre la licitació per a la reforma i ampliació del camp de Verge de Lluc

 

Les empreses podran presentar les propostes fins al 27 de març

 

El projecte contempla una gespa híbrida per a futbol i hoquei, així com una grada per a 120 espectadors i una edificació per a vestidors

 

Palma, 15 de febrer de 2023.- La Junta de Govern ha aprovat avui l’inici de la licitació i la despesa per a la reforma i ampliació del camp de futbol 11 de les pistes poliesportives exteriors de Verge de Lluc i del servei del manteniment de la gespa per un import d’1.414.811 euros.

 

A finals d’aquesta setmana estaran publicats el plecs tècnics i administratius a la plataforma de contractació. Les empreses podran presentar les propostes fins al 27 de març.

 

Cal recordar que la licitació anterior, aprovada al mes de setembre de 2022, va quedar deserta i s’ha refet el projecte amb millores tècniques i actualitzacions econòmiques per l’increment de preus dels materials.

 

En conjunt, el projecte preveu la renovació completa del camp, un terreny de joc de 90 x 50 metres, habilitat per a futbol 11 i futbol 7, i contempla una gespa híbrida més versàtil que permetrà també competicions oficials d’hoquei. Els plecs inclouen un servei de quatre anys de manteniment de la gespa, a més de dos possibles anys addicionals en concepte de millora de les empreses licitants.

 

Al camp de futbol de Verge de Lluc també s’hi instal·larà una grada per a 120 espectadors, xarxes de protecció, quatre torres d’il·luminació amb tecnologia LED, un edifici de vestidors i zones enjardinades. Es milloraran les zones esportives actualment en ús de petanca i pista poliesportiva.

 

Pel que fa al calendari, les obres tindran una durada de 18 mesos després de l’adjudicació.

 

Aquesta actuació es troba dins el Pla de Renovació de les Instal·lacions Esportives Municipals pel qual ja s’han renovat 26 camps, 20 d’ells durant 2022.

Comentarios cerrados