La piscina de S’Estel tornarà a obrir al públic demà dissabte

10 febrero 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Els cursets de natació i d’aiguagim que s’imparteixen a la instal·lació es reiniciaran aquest dilluns

 

Palma, 10 de febrero de 2023. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) tornarà a obrir la piscina municipal de S’Estel demà dissabte, 11 de febrer, després d’haver finalitzat la substitució de la caldera, els treballs de climatització i comprovació dels sistemes.

Els cursets de natació i d’aiguagim del PAD, que s’imparteixen a la instal·lació, es reiniciaran a partir de dilluns, 13 de febrer. S’ha informat els cursetistes de natació a través de missatges SMS de la data d’inici de les activitats.

Cal recordar que la piscina es va tancar el 12 de gener per una avaria a la caldera, que s’ha hagut de substituir per complet davant la impossiblitat d’una reparació. Una vegada que la temperatura de l’aigua ha arribat als paràmetres òptims i s’han comprovat tots els sistemes de climatització, la piscina es trobarà demà a punt per al seu funcionament habitual.

Comentarios cerrados