La Fundació de la FFIB es reuneix

26 enero 2023 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol, Fútbol Base

La Federació aposta per l’impuls a la seva Fundació. Ahir es va celebrar una reunió setmanal amb la incorporació de nous membres

La Federació du mesos impulsant la seva Fundació, amb una clara fulla de ruta que promogui la igualtat, la sostenibilitat, la defensa de la infància, la inclusió i el foment dels valors. Al passat Nadal, el I Torneig Benèfic va ser tot un èxit, arreplant més de 1.000 juguetes a benefici de l’Associació Tardor.

Ahir va tenir lloc una nova reunió, cíclica. On es varen incorporar Marta Lliteras, ex jugadora professional de rugby i entrenadora i el president del Son Oliva, Salvador Mateu, a més dels ja incorporats de fa temps, Jorge Biarnés i Biel Gelabert, aquest darrer sent el responsable de la Fundació. El nou equip, més els anteriors membres, han compactat un gran grup de feina per impulsar la tasca social de la FFIB.

FFIB

Comentarios cerrados