La Federació Balear de Tir de Fona inaugura el camp de Can Valero amb el primer Trofeu Ciutat de Palma

19 enero 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

La Federació Balear de Tir de Fona inaugura el camp de Can Valero amb el primer Trofeu Ciutat de Palma

Aquest diumenge a les 10 h es donaran cita foners i foneres de Mallorca i Menorca al primer camp palmesà situat al carrer de Josep Antoni Cabanyes, 10

Francisco Ducrós: “A través d’aquest esport es manté viva la tradició i ajuda a la col·lectivitat, al sentiment d’identitat i preserva la memòria”

Albert Comas: “Estam superagraïts perquè funciona, tenim un espai que ens permet créixer i difondre el Tir de Fona”

Palma, 19 de gener de 2023. Avui matí el vestíbul de l’Ajuntament de Palma ha acollit la presentació de la primera edició del Trofeu Ciutat de Palma de Tir de Fona, que es durà a terme aquest diumenge a les 10 h al nou camp de tir de Can Valero, situat al carrer de Josep Antoni Cabanyes, 10.

La competició s’obrirà com a inauguració del nou camp de Tir de Fona i estarà oberta a totes les persones federades en tres categories: femenina, masculina i jove. L’assistència per al públic serà completament gratuïta.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha felicitat a la Federació per l’organització de la competició i pel treball conjunt per a disposar d’aquest espai “és un orgull per a la nostra ciutat, poder contribuir i respondre a una necessitat de l’únic esport autòcton de Balears facilitant un espai que fins ara no disposava”, ha dit.

Ducrós també ha posat l’accent en que mitjançant l’esport també “es manté viva la tradició i ajuda a la col·lectivitat, al sentiment d’identitat i preserva la memòria”.

Per la seva banda, el president de la Federació Balear, Albert Comas, ha agraït el suport de les institucions, de l’Ajuntament, de l’IME, del Govern i del Consell de Mallorca, per fer possible un camp federatiu a Palma “estam superagraïts perquè funciona, tenim un espai que ens permet créixer i difondre el Tir de Fona”, ha destacat.

La presidenta del Club Foners Ciutat de Palma, Francisca Sastre, també ha traslladat el seu agraïment i la seva satisfacció per poder celebrar la inauguració i el Ciutat de Palma aquest diumenge.

A l’acte, també hi han assistit el vicepresident de la Federació Balear de Tir de Fona, Joan Oliver; la directora general d’Esports, María Luisa Garnelo, i el gerent de l’IME, Rafael Navarro. Per part dels grups municipals hi han participat; Mercedes Celeste, del Partit Popular, i Sandra Barceló de VOX.

Comentarios cerrados