INÉS BAUZA NOVA RESPONSABLE DEL CICLISME FEMENÍ DE LA FCIB

5 enero 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Comencem l´any amb la incorporació a la junta directiva de qui serà la nova responsable de ciclisme femení. Inés Bauzá de Grado es Llicenciada en Filosofia per la Universitat de Salamanca i Educadora Social. Treballa a Aspace des de fa vuit anys, i es l´actual secretaria del Illes CC, a més de ser membre de la Comissió de Ciclisme Femení de la federació que a partir d´ara també presidirà.

Ha col·laborat estretament en l´organització de la “ Marxa de la Dona” que organitza el seu club, a més de ser una persona principal en la creació del club femení que ha competit a la darrera Qromia Challenge de Fémines i proves cicloturistes del calendari de la FCIB. També ha desenvolupat tasques de voluntària al dos darrers Campionats d´España de Ruta organitzats a l´illa de Mallorca.

Inés Bauzá assumeix amb molta il·lusió la responsabilitat encomanada i encara el repte de fer créixer amb nous projectes i activitats l’àmbit de la dona al nostre ciclisme. El president de la FCIB, Fernando Gilet ha agraït especialment el seu compromís, reafirmant una vegada més la importància i el futur que representa el ciclisme femení pel ciclisme balear.

FCIB

Comentarios cerrados