1000 infants guanyen la Cursa Infantil de Reis a Can Pastilla

5 enero 2023 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La carrera, dirigida a nins i nines de zero a dotze anys, ha estat completament gratuĂŻta

Tots els participants han rebut una medalla “finisher” per a premiar la participació, a més d’una camiseta, un dorsal personalitzat, un frisbee, un berenar, fruita i aigua

Palma, 5 de gener de 2023.- Avui matí 1000 infants, d’entre zero i dotze anys, han participat a la Cursa Infantil de Reis a Can Pastilla. La carrera, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport (IME), és una prova gratuïta, no competitiva, amb la qual s’obre el calendari esportiu de 2023.

El batle de Palma, José Hila, acompanyat del regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha donat el sus de sortida a les 12 h a la primera cursa, amb el tall de cinta. Hila ha destacat l’ambient familiar i festiu de la carrera on els infants mostren la il·lusió d’un dia molt màgic.

 

Aquesta tretzena edició ha tingut una gran acollida i s’han cobert les inscripcions obertes en línia. Al grup d’iniciació, de zero a tres anys, han participat 200 infants; 250 ho han fet a la categoria de quatre a cinc; 250 al grup de sis a set anys, 200 al de vuit a deu anys i 100 al d’onze a dotze anys. Així doncs, un total de 1000 infants han participat a la primera prova esportiva de l’any.

Ningú s’ha volgut perdre la cara d’il·lusió dels infants. Pares i familiars han estat expectants a les carreres dels participants. Des del més petit, amb un mes i mig, fins al més gran, amb dotze anys, tots han gaudit d’una jornada d’il·lusió i nirvis, com a aperitiu a l’arribada dels Reis d’Orient.

 

Els infants han gaudit d’un dia especial amb la carrera, les diferents activitats de Barridiades, l’animaciĂł d’en Pepu, l’escalfament de l’Escola Municipal d’Atletisme; aixĂ­ com dels jocs de frisbee a la platja de la mĂ  de Dimonis Ultimate Mallorca. TambĂ© han rebut la visita del patge reial, que els ha acompanyat durant tot l’esdeveniment i ha escoltat els seus desitjos.

 

A les 12 hores s’ha iniciat la primera prova, amb el grup d’onze a dotze any, i l’han succeït correlativament la resta de categories, de major a menor.

 

Els infants han recorregut diferents distĂ ncies segons les seves categories i distribuĂŻts en diferents sortides. Els infants de zero a cinc anys han participat acompanyats dels seus pares. Fins als tres anys han cobert una distĂ ncia de 200 metres, i els de quatre i cinc anys han recorregut 400 metres. Els infants de sis i set anys han recorregut la distĂ ncia de 600 metres, i a partir de vuit anys, infants de les categories III i IV, han participat a la prova de 800 metres.

 

L’IME ha volgut premiar la participació dels infants, per aquest motiu tots els nins i nines han rebut una medalla “finisher”, a més d’una camiseta amb la imatge de la cursa, un disseny de l’il·lustrador Antonio Fernández Coca, un dorsal, i una bossa amb un frisbee, un berenar, una botella d’aigua i una peça de fruita.

 

A la cursa també hi ha assistit el gerent de l’IME, Rafael Navarro, així com els representats de les entitats patrocinadores i col·laboradores de l’esdeveniment: el president d’ ASIMA, Francisco Martorell, i el gerent de MercaPalma, Jeroni Barbón.

Comentarios cerrados