Festa Aquàtica Nadal Son Moix

16 diciembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Aquest diumenge l’Institut Municipal de l’Esport (IME) organitza la primera jornada de les Festes Aquàtiques al Palau Municipal d’Esports Son Moix, una activitat gratuïta que s’emmarca en el programa de les festes de Nadal.

L’esdeveniment, que enguany celebra la seva setena edició, comptarà amb la participació de 450 persones, que hi assistiran en tres torns: a les 10.30, 11.30 i 12.30 h. Les inscripcions es varen obrir en línia el passat 1 de desembre i a hores d’ara estan exhaurides. 

Els participants, de totes les edats, gaudiran d’una proposta de jocs aquàtics amb tres línies de mòduls d’inflables, tobogans, espais d’equilibri, obstacles i el cub de punteria, entre d’altres. A més, la zona de salts acollirà activitats dirigides de caiac.

 

Dia: 18 de desembre de 2022

Hora: de 10.30 a 13.30 h

Lloc: Palau Municipal d’Esports Son Moix 

     

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados