Basket ; Renovació del patrocini d’Escribano i presentació de la revista oficial

2 diciembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears i Grupo Escribano han arribat a un acord per ampliar el seu vincle dues temporades més (expirava en 2023), per la qual cosa la màxima categoria de bàsquet a les Illes Balears mantindrà el nom de Lligues Escribano fins 2025. El president de la FBIB, Juanjo Talens, i el gerent d’Escribano, Javier Escribano, han signat l’ampliació d’aquesta fructífera col·laboració entre ambdues institucions. A més, s’ha presentat la revista oficial de les Lligues Escribano 2022/23.

 

Escribano dona nom a la Lliga Balear, tant masculina com femenina, des de la passada temporada 2021/22 en què aquesta competició va donar un bot de qualitat, que segueix donant en l’actualitat. Gràcies a la col·laboració entre ambdues parts la competició va creixent i enguany viurà el seu primer All-Star, que serà el proper 30 de desembre en el Palau Municipal d’Esports d’Inca. D’aquesta manera, la col·laboració de FBIB i Grupo Escribano s’ampliarà fins a 2025 amb la intenció de seguir fent créixer la màxima competició de bàsquet a l’arxipèlag. L’acte de signatura de l’acord s’ha realitzat a la seu central de la FBIB a Palma i s’ha aprofitat també per presentar la revista oficial de les Lligues Escribano 2022/23, que es pot consultar de forma digital al web de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

 

Juanjo Talens explica que “estam d’enhorabona i agraïts per la renovació de dos anys més del patrocini de les Lligues Balears amb Grupo Escribano. És una notícia que ens ha d’alegrar moltíssim perquè vol dir que aquesta col·laboració està funcionant. Són tot bones notícies i vull donar les gràcies a en Javier (Escribano) per la seva col·laboració i per fer més gran el bàsquet de les nostres illes”. A més, el president de la FBIB es mostra satisfet per poder presentar “la revista de les Lligues Escribano amb moltíssim de contingut i que enguany tenen més participació que mai”. Per la seva banda, Javier Escribano reconeix que des del Grup Escribano estan “molt contents i satisfets amb aquesta col·laboració. Renovam dos anys més perquè apostam per l’esport, que és fonamental per noltros. Estam orgullosos de què la lliga dugui el nostre nom”. El gerent d’Escribano conclou afirmant que “estam encantats amb aquesta revista perquè arribarà a molta gent”.

 

 

 

 

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears y Grupo Escribano han llegado a un acuerdo para ampliar su vínculo dos temporadas más (expiraba 2023), por el que la máxima categoría de baloncesto de las Islas Baleares mantendrán su nombre de Lligues Escribanos hasta 2025. El presidente de la FBIB, Juanjo Talens, y el gerente de Grupo Escribano, Javier Escribano, han firmado la ampliación de esta fructífera colaboración entre ambas entidades. Además, se ha presentado la revista oficial de las Lligues Escribano 2022/23.

 

Escribano da nombre a la Lliga Balear, tanto femenina como masculina, desde la pasada temporada 2021/22 en la que esta competición consiguió dar un salto cualitativo, y que sigue dando en la actualidad. Gracias a esta colaboración entre las dos partes la competición va creciendo y este año vivirá su primer All-Star, que será el próximo 30 de diciembre en el Palau Municipal d’Esports d’Inca. De esta manera, la colaboración entre la FBIB y el Grupo Escribano se ampliará hasta 2025 con la intención de seguir haciendo crecer la máxima competición de baloncesto en el archipiélago. El acto de firma del acuerdo se ha realizado en la sede central de la FBIB en Palma y se ha aprovechado también para presentar la revista oficial de las Ligas Escribano 2022/23, que se puede consultar de forma digital en la web de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

 

Juanjo Talens explica que “estamos de enhorabuena y agradecidos por la renovación por dos años más del patrocinio de las Ligas Baleares con el Grupo Escribano. Es una noticia que nos tiene que alegrar muchísimo porque quiere decir que esta colaboración está funcionando. Son todo buenas noticias y quier dar las gracias a Javier (Escribano) por su colaboración y por hacer más grande el baloncesto de nuestras islas”. Además, el presidente de la FBIB se muestra satisfecho por poder presentar “la revista de las Lligues Escribano con muchísimo contenido y que este año tiene más participación que nunca”. Por su parte, Javier Escribano reconoce que desde el Grupo Escribano están “muy contentos y satisfechos con esta colaboración. Renovamos dos años más porque apostamos por el deporte, que para nosotros es algo fundamental. Estamos orgulloso de que la liga lleve nuestro nombre”. El gerente de Escribano concluye afirmando que “estamos encantados con esta revista porque llegará a mucha gente

Comentarios cerrados