Basket ; Renovaci贸 del patrocini d’Escribano i presentaci贸 de la revista oficial

2 diciembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La Federaci贸 de B脿squet de les Illes Balears i Grupo Escribano han arribat a un acord per ampliar el seu vincle dues temporades m茅s (expirava en 2023), per la qual cosa la m脿xima categoria de b脿squet a les Illes Balears mantindr脿 el nom de Lligues Escribano fins 2025. El president de la FBIB, Juanjo Talens, i el gerent d鈥橢scribano, Javier Escribano, han signat l鈥檃mpliaci贸 d鈥檃questa fruct铆fera col路laboraci贸 entre ambdues institucions. A m茅s, s鈥檋a presentat la revista oficial de les Lligues Escribano 2022/23.

 

Escribano dona nom a la Lliga Balear, tant masculina com femenina, des de la passada temporada 2021/22 en qu猫 aquesta competici贸 va donar un bot de qualitat, que segueix donant en l鈥檃ctualitat. Gr脿cies a la col路laboraci贸 entre ambdues parts la competici贸 va creixent i enguany viur脿 el seu primer All-Star, que ser脿 el proper 30 de desembre en el Palau Municipal d鈥橢sports d鈥橧nca. D鈥檃questa manera, la col路laboraci贸 de FBIB i Grupo Escribano s鈥檃mpliar脿 fins a 2025 amb la intenci贸 de seguir fent cr茅ixer la m脿xima competici贸 de b脿squet a l鈥檃rxip猫lag. L鈥檃cte de signatura de l鈥檃cord s鈥檋a realitzat a la seu central de la FBIB a Palma i s鈥檋a aprofitat tamb茅 per presentar la revista oficial de les Lligues Escribano 2022/23, que es pot consultar de forma digital al web de la Federaci贸 de B脿squet de les Illes Balears.

 

Juanjo Talens explica que 鈥渆stam d鈥檈nhorabona i agra茂ts per la renovaci贸 de dos anys m茅s del patrocini de les Lligues Balears amb Grupo Escribano. 脡s una not铆cia que ens ha d鈥檃legrar molt铆ssim perqu猫 vol dir que aquesta col路laboraci贸 est脿 funcionant. S贸n tot bones not铆cies i vull donar les gr脿cies a en Javier (Escribano) per la seva col路laboraci贸 i per fer m茅s gran el b脿squet de les nostres illes鈥. A m茅s, el president de la FBIB es mostra satisfet per poder presentar 鈥渓a revista de les Lligues Escribano amb molt铆ssim de contingut i que enguany tenen m茅s participaci贸 que mai鈥. Per la seva banda, Javier Escribano reconeix que des del Grup Escribano estan 鈥渕olt contents i satisfets amb aquesta col路laboraci贸. Renovam dos anys m茅s perqu猫 apostam per l鈥檈sport, que 茅s fonamental per noltros. Estam orgullosos de qu猫 la lliga dugui el nostre nom鈥. El gerent d鈥橢scribano conclou afirmant que 鈥渆stam encantats amb aquesta revista perqu猫 arribar脿 a molta gent鈥.

 

 

 

 

La Federaci贸 de B脿squet de les Illes Balears y Grupo Escribano han llegado a un acuerdo para ampliar su v铆nculo dos temporadas m谩s (expiraba 2023), por el que la m谩xima categor铆a de baloncesto de las Islas Baleares mantendr谩n su nombre de Lligues Escribanos hasta 2025. El presidente de la FBIB, Juanjo Talens, y el gerente de Grupo Escribano, Javier Escribano, han firmado la ampliaci贸n de esta fruct铆fera colaboraci贸n entre ambas entidades. Adem谩s, se ha presentado la revista oficial de las Lligues Escribano 2022/23.

 

Escribano da nombre a la Lliga Balear, tanto femenina como masculina, desde la pasada temporada 2021/22 en la que esta competici贸n consigui贸 dar un salto cualitativo, y que sigue dando en la actualidad. Gracias a esta colaboraci贸n entre las dos partes la competici贸n va creciendo y este a帽o vivir谩 su primer All-Star, que ser谩 el pr贸ximo 30 de diciembre en el Palau Municipal d鈥橢sports d鈥橧nca. De esta manera, la colaboraci贸n entre la FBIB y el Grupo Escribano se ampliar谩 hasta 2025 con la intenci贸n de seguir haciendo crecer la m谩xima competici贸n de baloncesto en el archipi茅lago. El acto de firma del acuerdo se ha realizado en la sede central de la FBIB en Palma y se ha aprovechado tambi茅n para presentar la revista oficial de las Ligas Escribano 2022/23, que se puede consultar de forma digital en la web de la Federaci贸 de B脿squet de les Illes Balears.

 

Juanjo Talens explica que 鈥渆stamos de enhorabuena y agradecidos por la renovaci贸n por dos a帽os m谩s del patrocinio de las Ligas Baleares con el Grupo Escribano. Es una noticia que nos tiene que alegrar much铆simo porque quiere decir que esta colaboraci贸n est谩 funcionando. Son todo buenas noticias y quier dar las gracias a Javier (Escribano) por su colaboraci贸n y por hacer m谩s grande el baloncesto de nuestras islas鈥. Adem谩s, el presidente de la FBIB se muestra satisfecho por poder presentar 鈥渓a revista de las Lligues Escribano con much铆simo contenido y que este a帽o tiene m谩s participaci贸n que nunca鈥. Por su parte, Javier Escribano reconoce que desde el Grupo Escribano est谩n 鈥渕uy contentos y satisfechos con esta colaboraci贸n. Renovamos dos a帽os m谩s porque apostamos por el deporte, que para nosotros es algo fundamental. Estamos orgulloso de que la liga lleve nuestro nombre鈥. El gerente de Escribano concluye afirmando que 鈥渆stamos encantados con esta revista porque llegar谩 a mucha gente

Comentarios cerrados