Èxit de participació a la cinquena Marxa per la Igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma amb més de mil persones

27 noviembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Els marxaires han recorregut 11.000 metres per la igualtat des de Cort fins al Balneari 13 de la Platja de Palma

L’Institut Municipal de l’Esport organitza aquesta caminada popular, gratuïta i no competitiva dins el seu programa Palmadona

Èxit de participació avui a la cinquena edició de la Marxa per la Igualtat – Nordic Walking Ciutat de Palma que ha sortit des de la plaça de Cort. Una caminada popular, gratuïta, i no competitiva, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport (IME) dins el seu programa Palmadona.

Després del parèntesi, a causa de la pandèmia, la marxa ha tornat enguany amb força amb el seu objectiu de reivindicar la igualtat de la dona en el món esport i en la vida quotidiana.

A les 11 h, Isabel Giménez, en representació de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, ha donat el sus amb el tradicional tall de cinta, acompanyada del regidor d’Esports, Francisco Ducrós i d’una representació d’entitats de marxa nòrdica que han encapçalat la caminada.

La prova ha comptat amb un recorregut pel front marítim de Palma, adaptat a les condicions i capacitats dels participants, que han pogut realitzar la passejada amb bastons o sense, amb tres nivells de distància: un recorregut de 3,5 quilòmetres fins a la platja del Molinar, un recorregut de 7 quilòmetres fins a Sant Joan de Déu – Es Carnatge i un més llarg d’onze quilòmetres fins al Balneari 13 de la Platja de Palma. A cadascun dels tres nivells ha hagut un punt d’avituallament i d’atenció amb aigua i fruita, per cortesia de MercaPalma.

Les persones inscrites han rebut com a obsequi un gymsack commemoratiu de la marxa, han pogut utilitzar el transport públic de manera gratuïta, gràcies a la col·laboració de l’EMT i han pogut gaudir d’una sessió d’escalfament a càrrec de l’Associació Nordic Walking Palma i Nordic Walking Ciutat.

Després de creuar la meta, els participants han pogut realitzar una recuperació muscular de la mà de Samantha Cavalganti, que ha ofert als marxaires una completa sessió d’estiraments, així com una sessió de ioga davant de la mar, amb la qual ha finalitzat la jornada.

Comentarios cerrados