V Marxa per la Igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma

25 noviembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

V Marxa per la Igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma

 Diumenge, 27 de novembre, a les 11 h, es donarĂ  el sus de sortida a la V Marxa per la igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma des de la plaça de Cort. Una caminada organitzada per l’IME dins el seu programa Palmadona,  gratuĂŻta i no competitiva, que estarĂ  encapçalada per les entitats de marxa nĂČrdica de Balears.

 A l’esdeveniment assistiran el regidor d’Esports, Francisco DucrĂłs; el regidor de JustĂ­cia Social, Feminisme i LGTBI, Alberto Jarabo, i Isabel GimĂ©nez, en representaciĂł de la FederaciĂł Balear de Muntanyisme i Escalada.

 A partir de les 10.40 h, haurà exercicis d’escalfament a càrrec dels clubs Nordic Walking Palma i Nordic Walking Ciutat.

 La marxa tindrĂ  un recorregut d’onze quilĂČmetres, amb tres nivells de distĂ ncia, i conclourĂ  al Balneari 13 de la Platja de Palma amb una sessiĂł d’estiraments i ioga de la mĂ  de Samantha Cavalganti.

 

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados