LA SELECCIÓ BALEAR SUB16 ES CLASSIFICA PER A LA FASE D’OR ENTRE LES 8 MILLORS D’ESPANYA

20 noviembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

La selecció balear masculina ha demostrat el seu gran nivell aquest cap de setmana Urdúliz (Bilbao), en la disputa de la primera fase del Campionat d’Espanya de seleccions territorials. La sub14, entrenada per Àlex Calero, s’ha classificat per a la Fase Plata, com a segona classificada. Ahir va guanyar 3-1 Extremadura i avui ha caigut contra País Basc 1-0, fent un gran partit.

Més èxit esportiu ha tengut la sub16 balear masculina, entrenada per Juan Manuel Darder, qui ahir guanyà 2-1 Extremadura i avui ha empatat contra l’amfitriona, País Basc 0-0. Això li ha valgut per classificar-se al febrer per a la Fase d’Or, com a millor segona de tots els grups. Estarà entre les 8 millors d’Espanya.

FFIB

Comentarios cerrados