Luz verde en la reforma y ampliación del campo de fútbol 11 de Virgen de Lluc

8 noviembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Fútbol Regional

Francisco Ducrós: “Es durà a terme una completa remodelació del camp de futbol, una reivindicació reclamada des de fa temps”

El projecte preveu una grada per a 120 espectadors i quatre torres d’il·luminació

Palma, 7 de novembre de 2022.- L’Ajuntament de Palma ha donat llum verda als plecs per a la contractació de l’obra per a la reforma i ampliació del camp de futbol 11 de les pistes poliesportives exteriors de Verge de Lluc i del servei del manteniment de la gespa. En conjunt, el projecte suposa una inversió de quasi 1,2 milions d’euros en resposta a una reclamació històrica de les entitats veïnals de Verge de Lluc.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha detallat que el projecte preveu la renovació completa de la gespa del camp de futbol, un terreny de joc de 90 x 50 metres, habilitat per a futbol 11 i futbol 7. El tipus de gespa mixta permetrà també competicions oficials d’hoquei. Els plecs inclouen també un servei de quatre anys de manteniment de la gespa, a més de dos possibles anys addicionals en concepte de millora de les empreses licitants.

Al camp de futbol de Verge de Lluc també s’hi instal·larà una grada per a 120 espectadors, xarxes de protecció, quatre torres d’il·luminació amb tecnologia LED i zones enjardinades. Es preservaran les zones esportives actualment en ús de petanca i pista poliesportiva.

Pel que fa al calendari, Ducrós ha explicat que la previsió és que el contracte s’adjudiqui abans de finalitzar el 2022 i que les obres comencin a l’inici de 2023, amb una durada de 18 mesos després de l’acta de replanteig.

El regidor ha posat de relleu la constant col·laboració amb les entitats veïnals, i ha agraït públicament els suggeriments que han realitzat per dur a terme millores en el projecte. Ducrós també ha destacat la feina de l’equip humà de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) per fer possible la renovació completa del camp de futbol després de tants d’anys.

Francisco Ducrós ha recordat que durant la passada legislatura es varen dur a terme tots els tràmits per poder iniciar el projecte i es va aconseguir el

finançament necessari amb aportació de Fons de Llei de Capitalitat, en un procés en què s’han hagut de superar “moltes dificultats”.

Cal recordar que aquesta actuació va acompanyada del projecte d’obra d’urbanització i dotació de serveis del carrer adjacent de So Na Dolça, amb una inversió d’uns 200.000 euros. Així, el pressupost total d’actuacions en l’àrea arriba als 1,4 milions.

Comentarios cerrados