Tir de fona. Campionat de les Balears Individual, Modalitat Pilota (GALERIA DE FOTOS)

2 noviembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Les cuidades instal·lacions esportives del Poliesportiu de Llucmajor, acolliren aquest diumenge, dia 30 d’octubre, a partir de les deu i mitja del matí, el Campionat de les Balears Individual, Modalitat Pilota, organitzat per la Federació Balear de Tir de Fona, amb la col·laboració del Club Foners Llucmajor, i l’Ajuntament de la localitat.

GALERIA DE FOTOS

Abans del començament de la matinal competitiva es clausurà el Curs d’Àrbitres 2022, dirigit pel polifacètic president del Col·legi Arbitral, Tomeu Barceló, que han aconseguit superar un total de 15 aspirants (dels 28 inscrits), fent alguns d’ells les pràctiques dins el mateix Campionat Balear.

 

La disputadíssima i entretinguda tirada, a la que es congregaren els millors classificats als Campionats de Mallorca i de Menorca, de l’especialitat, comptà amb un total de 48 participants (9 nins, 9 dones i 30 homes federats), entre els foners mallorquins i menorquins, més dos convidats de la germana illa d’Eivissa.

 

La matinal, que tornà ressaltar per la perfecta organització i coordinació, a pesar dels teòricament pocs punts aconseguits (està demostrat que quan més amplària té el camp de tir, menys punts es solen fer) tingué una brillant cloenda, amb el lliurament dels títols als nous àrbitres i el lliurament dels trofeus i camisetes acreditatives als nous Campions Individuals de l’especialitat, presidit pel president federatiu Albert Comas, i el president del Col·legi Arbitral Tomeu Barceló. Tancant-se amb l’anunci i els detalls del Tercer Campionat de les Balears de Llarga Distància, que es disputarà el diumenge, dia 13 de novembre, a Inca, a un espai encara per determinar.

 

Els actuals rècords de llarga distància estan en poder de:

 

HOMES:  Francesc Camuñas (C.F. Campanet), 157’45 metres (any 1991)

DONES:   Maria del Mar Cuesta (C.F. Palma),  83 metres  (any 2000)

NINS:       Lluís Pons (UEM Menorca), 169 metres (any 2000).

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

CAMPIÓ BALEARS NINS: Xisco Moyà (C.F. Mccolins), 15 punts i 3 dianes.

SUBCAMPIÓ:  Alexandre Luque (C.F. Son Servera), 15 punts i 3 dianes.

BRONZE: Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor), 13 punts i 4 dianes.

 

CAMPIONA BALEARS DONES: Maria Caimaris (UEM Menorca), 8 punts i 3 dianes.

SUBCAMPIONA: Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 8 punts.

BRONZE: Isabel Cobos (C.F. Lloseta), 5 punts i 1 diana.

 

CAMPIÓ BALEARS HOMES: Pere Palacios (C.F. Mallorca), 27 punts i 9 dianes.

SUBCAMPIO: José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 26 punts i 9 dianes.

BRONZE: Diego Camuñas (C.F. Sa Pobla), 21 punts i 6 dianes.

Comentarios cerrados