Tir de fona. Campionat de les Balears Individual, Modalitat Pilota (GALERIA DE FOTOS)

2 noviembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Les cuidades instal·lacions esportives del Poliesportiu de Llucmajor, acolliren aquest diumenge, dia 30 d’octubre, a partir de les deu i mitja del matĂ­, el Campionat de les Balears Individual, Modalitat Pilota, organitzat per la FederaciĂł Balear de Tir de Fona, amb la col·laboraciĂł del Club Foners Llucmajor, i l’Ajuntament de la localitat.

GALERIA DE FOTOS

Abans del començament de la matinal competitiva es clausurĂ  el Curs d’Àrbitres 2022, dirigit pel polifacĂštic president del Col·legi Arbitral, Tomeu BarcelĂł, que han aconseguit superar un total de 15 aspirants (dels 28 inscrits), fent alguns d’ells les prĂ ctiques dins el mateix Campionat Balear.

 

La disputadĂ­ssima i entretinguda tirada, a la que es congregaren els millors classificats als Campionats de Mallorca i de Menorca, de l’especialitat, comptĂ  amb un total de 48 participants (9 nins, 9 dones i 30 homes federats), entre els foners mallorquins i menorquins, mĂ©s dos convidats de la germana illa d’Eivissa.

 

La matinal, que tornĂ  ressaltar per la perfecta organitzaciĂł i coordinaciĂł, a pesar dels teĂČricament pocs punts aconseguits (estĂ  demostrat que quan mĂ©s amplĂ ria tĂ© el camp de tir, menys punts es solen fer) tinguĂ© una brillant cloenda, amb el lliurament dels tĂ­tols als nous Ă rbitres i el lliurament dels trofeus i camisetes acreditatives als nous Campions Individuals de l’especialitat, presidit pel president federatiu Albert Comas, i el president del Col·legi Arbitral Tomeu BarcelĂł. Tancant-se amb l’anunci i els detalls del Tercer Campionat de les Balears de Llarga DistĂ ncia, que es disputarĂ  el diumenge, dia 13 de novembre, a Inca, a un espai encara per determinar.

 

Els actuals rĂšcords de llarga distĂ ncia estan en poder de:

 

HOMES:  Francesc Camuñas (C.F. Campanet), 157’45 metres (any 1991)

DONES:   Maria del Mar Cuesta (C.F. Palma),  83 metres  (any 2000)

NINS:       Lluís Pons (UEM Menorca), 169 metres (any 2000).

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

CAMPIÓ BALEARS NINS: Xisco Moyà (C.F. Mccolins), 15 punts i 3 dianes.

SUBCAMPIÓ:  Alexandre Luque (C.F. Son Servera), 15 punts i 3 dianes.

BRONZE: Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor), 13 punts i 4 dianes.

 

CAMPIONA BALEARS DONES: Maria Caimaris (UEM Menorca), 8 punts i 3 dianes.

SUBCAMPIONA: AntĂČnia Cuenca (C.F. Lloseta), 8 punts.

BRONZE: Isabel Cobos (C.F. Lloseta), 5 punts i 1 diana.

 

CAMPIÓ BALEARS HOMES: Pere Palacios (C.F. Mallorca), 27 punts i 9 dianes.

SUBCAMPIO: José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 26 punts i 9 dianes.

BRONZE: Diego Camuñas (C.F. Sa Pobla), 21 punts i 6 dianes.

Comentarios cerrados