GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I ESPORIVITAT EN EL TORNEIG INTERILLES AMB 10 TARGETES BLANQUES

2 noviembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol, Fútbol Base

Ahir dimarts, durant tot el dematí es va disputar als camps de Son Fuster 1 i Son Fuster 2 a Palma el Trofeu Inter-illes on 12 seleccions de Mallorca, Menorca i Eivissa/Formentera de les categories aleví (masculí i femení), infantil i cadet, disputaren una sèrie de partits triangulars on, no hi va haver trofeu ni cap equip guanyador. L’objectiu era fomentar els valors de l’esport, però en aquesta ocasió, sense la necessitat que un equip que es proclamés vencedor.

Els partits masculins de categoria cadet foren triangulars amb una durada de cada partit de 40’, els infantils de 35’ i els alevins de 30’, mentre que la categoria aleví femenina serà un partit amb dues parts de 30’, fent un total de 60’.

 

Va ser una gran ocasió perquè els diferents tècnics de la FFIB, que formen part de la Direcció Esportiva i dels staffs tècnics de les 16 seleccions, prenguessin nota de les evolucions i rendiment de jugadors i jugadores, de cara a la primera fase dels campionats d’Espanya.

Els partits varen ser dirigits per àrbitres menors d’edats, amb l’estampació a la camiseta -18, una bona prova per anar adquirint experiència a l’hora d’arbitrar partits. Alguns d’ells xiulen des dels 13 anys i d’altres han acabat la seva formació fa relativament poc temps. Cada categoria disposà d’un tutor del Comitè d’Àrbitres que supervisarà la seva feina. Els joves col·legiats tengueren el privilegi de ser assessorats per àrbitres de Primera com Guillermo Cuadra Fernández i el de Segona, Mateu Busquets, entre d’altres. Els col·legiats valoraren especialment el bon comportament i els valors dels futbolistes premiant-los amb 10 targetes blanques durant els diferents partits del Torneig Inter-Illes per la seva esportivitat: jugadors, entrenadors i fins i tot l’afició pel seu bon comportament en grada, reberen una targeta blanca.

Va ser una gran festa del futbol balear, amb jugadors, staffs tècnics i aficions de les 4 illes. L’acte va acabar amb una gran paella.

Comentarios cerrados