L’Ajuntament ret homenatge al Club Mediterránea de natació artística pels seus èxits esportius

28 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Francisco Ducrós: “El Club Mediterrània ha aconseguit un magnífic resultat col·lectiu que es construeix amb la suma de molts d’èxits individuals”

.- El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i membres del consistori han retut avui al saló de Plens un homenatge al Club Mediterránea de natació artística amb motiu dels seus notables resultats esportius obtinguts durant la temporada 2021-22. Els assoliments d’aquest club palmesà s’han registrat tant en competicions autonòmiques com nacionals i internacionals.

“Ens omple d’orgull aquest èxit col·lectiu, fruit de l’esforç de molts d’esportistes de totes les edats i categories i de l’equip tècnic que els acompanya en aquest camí”, ha assegurat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palma a l’acte, durant el qual ha lliurat una placa commemorativa a la presidenta del club, Begoña Oviedo, en nom de l’Ajuntament i de la ciutat de Palma.

“Un magnífic resultat col·lectiu que es construeix amb la suma de molts d’èxits individuals”, ha destacat Ducrós, qui ha posat de relleu l’important paper de tres grans esportistes: Natalia Amengual, que ha aconseguit medalles d’or en el campionat d’Europa i Campionat del Món junior, i els masters Elsa Gracia Stewart i Antonio Marín, campions d’Europa master, que també han estat homenatjats a l’acte.

En conjunt, al llarg de la temporada 21-22, el Club Mediterránea ha aconseguit diversos èxits internacionals, amb primeres posicions en els Campionats del món junior, al Campionat d’Europa junior i Campionat d’Europa Master. A nivell nacional, s’han assolit bons resultats al Campionat d’Espanya figures infantil i rutines tècniques junior, a més del Campionat d’Espanya aleví promoció, celebrat a Son Hugo, i el Campionat d’Espanya aleví, junior i absolut d’estiu. En l’àmbit autonòmic, el Club ha obtingut la primera posició en el Campionat de Balears d’Hivern, (categories aleví, infantil, junior i absolut), i en el Campionat de Balears d’Estiu (categoria infantil, junior i absolut).

A l’acte, on han estat presents més de 30 esportistes, familiars i personal tècnic del club, ha assistit també la vocal de sincronitzada de la Federació Balear de Natació, Cristina Fernández; el gerent de l’IME, Rafael Navarro; a més del regidor de Justicia Social, Feminisme i LGTBi+, Alberto Jarabo; Mercedes Celeste, portaveu del grup municipal PP; Sandra Barceló, regidora del grup municipal, VOX; i Alejandro Escriche, regidor del grup municipal Ciutadans.

 

AJUNTAMENT DE PALMA

Comentarios cerrados