Vicente Engona inicia la seva etapa a la Direcció Esportiva de la FFIB

27 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

L’ex futbolista i actual entrenador Vicente Engonga s’incorpora com a membre de la Direcció Esportiva de la FFIB.

L’ex futbolista i actual entrenador Vicente Engonga s’incorpora com a membre de la Direcció Esportiva de la FFIB. L’ex jugador d’Sporting Maonès, Celta de Vigo, Valencia CF, RCD Mallorca, Real Oviedo i de la Selecció Espanyola aportarà els seus coneixements i experiències al món del futbol, amb més de 320 partits a Primera Divisió. Com a entrenador ha dirigit el RCD Mallorca B i té experiència com a seleccionador de Guinea Equatorial, al futbol de Hong Kong i al futbol saudí.

Aportarà la seva visió a la Direcció Esportiva, on recentment també s’ha incorporat Joan Bibiloni com a adjunt. Tots dos faran feina en el dia a dia de les 16 seleccions de futbol, futbol sala i platja que formen part de la Federació i en les decisions esportives que hagi de prendre la FFIB.

FFIB

Comentarios cerrados