Cort ret homenatge al Club Palma de Caça i Tir pels dos títols consecutius de Campions d’Espanya d’Hèlix Fan-32

21 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Francisco Ducrós: “Un club jove, que en només tres anys des de la seva creació se situa al capdamunt del panorama nacional de tir al vol”

Palma, 21 d’octubre de 2022 El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i membres del consistori han retut avui al saló de Plens un homenatge al Club Palma de Caça i Tir, pels dos títols aconseguits al Campionat d’Espanya de Tir de Vol, a la modalitat d’Hèlix Fan-32 al 2021 i 2022.

El Club va iniciar la primera tirada al 2018 a Petra i des de llavors ha guanyat diferents competicions nacionals: al 2019 a València, al 2021 a Mallorca i València, i al 2022 a Madrid i Bilbao.

En aquest sentit, Ducrós ha destacat que és “un club jove, que en només tres anys des de la seva creació se situa al capdamunt del panorama nacional de tir al vol”. I s’ha dirigit als membres de l’equip presents: “tot i la vostra curta trajectòria, heu aconseguit impulsar aquest esport i donar a conèixer aquesta modalitat a l’illa”.

El regidor ha lliurat una placa al club i ha donat l’enhorabona, en nom de tota la ciutat “volem agrair el vostre esforç i traslladar-vos la nostra més sincera enhorabona pels èxits aconseguits i els que vindran”.

Per la seva banda, José Antonio Boned, delegat balear de la Federació Espanyola de Tir al Vol, ha mostrat el procediment d’aquesta disciplina esportiva.

En representació del club, Evelin Montiel, ha assegurat que “estam duent el nom de l´illa a nivell nacional aconseguint triomfs en diferents competicions d´aquesta disciplina que han disputat tiradors de l´illa. Avui hem vingut a presentar els trofeus obtinguts així com per demanar a l’Ajuntament que ens ajudi a trobar un espai per practicar aquesta disciplina a la ciutat de Palma”.

El club ha crescut de manera exponencial, passant de 50 tiradors federats el 2018 a 200 el 2022. Els darrers dos anys han aconseguit els dos títols de

 

Campions d’Espanya amb l’equip format per José Antonio i Javier Boned, Pedro Juan, Antonio Mairata, Jaime Rull i Joaquín Tejada.

A l’acte, on han estat presents 20 esportistes i tècnics, hi han assistit el gerent de l’IME, Rafa Navarro; la regidora del grup municipal Popular, Lydia Pérez; els regidors del grup municipal de Vox Fulgencio Coll y Sandra Barceló, i la regidora del grup municipal Ciutadans, Eva Pomar.

Comentarios cerrados