Nomenament Joan Bibiloni, adjunt a la Direcció Esportiva de la FFIB

19 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

Joan Bibiloni és adjunt a la Direcció Esportiva de la FFIB i se centrarà en tot el que suposa la feina del dia a dia de les 16 seleccions de futbol, futbol sala i platja

Joan Bibiloni, adjunt a la Direcció Esportiva de la FFIB

Joan Bibiloni és el nou adjunt a la Direcció Esportiva de la FFIB. Bibiloni és un home amb una llarga trajectòria al futbol de les illes. Fins el passat mes de juny va ser el director general del Platges de Calvià (temporada 2021/22). Amb anterioritat, va ser director de futbol base de l’Atlètic Balears, de 2014 fins l’any 2016. A més, la seva vinculació amb el club calvianer ve de lluny, ja que va ser cofundador del Platges de Calvià i coordinador al llarg de 10 anys del seu futbol base.

En el seu extens currículum destaca també haver estat durant 12 anys secretari de l’Escola d’Entrenadors de la FFIB i seleccionador balear sub18 masculí i seleccionador femení sub17 i sub25.

També acumula experiència en l’organització del torneig internacional de futbol base de Mallorca, la Calvià Cup durant 18 temporades.

En la seva tasca com a adjunt a la Direcció Esportiva de la FFIB, se centrarà en tot el que suposa la feina del dia a dia de les 16 seleccions de futbol, futbol sala i platja que formen part de la Federació.

Comentarios cerrados