23 camps municipals ja disposen de nova gespa de darrera generació

18 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

Francisco Ducrós: “A principis del mes de novembre haurem conclòs la renovació de 26 camps de futbol dels 28 existents a Palma”

Palma, 18 d’octubre de 2022.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha finalitzat la renovació completa de 9 camps de futbol 11 i 4 camps de futbol 7, que corresponen a l’adjudicació de 17 camps inclosos al pla de remodelació amb una inversió total de 3.277.183 euros.

Així, ja disposen de la nova gespa els camps de futbol 11 i futbol 7 del Rafal, del Molinar, Miquel Nadal, Son Ferriol, Son Sardina, els camps de futbol 11 de Can Valero, Son Flor, Son Cladera, Sant Jordi; i el camp de futbol 7 de Germans Escalas.

La pròxima setmana conclourà el camp Sant Pere Seminari i a principis del mes de novembre finalitzaran les tasques de renovació de Son Moix i de Gènova.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha assenyalat que aquest “és un dels projectes globals més importants de condicionament d’aquestes infraestructures a Palma, que inclouen el canvi de gespa i la substitució de l’equipament esportiu”.

En aquest sentit, Ducrós ha explicat que amb les actuacions anteriors als camps de futbol 11 de Son Fuster 1 i 2, el Secar de la Real, Son Roca, el Coll d’En Rabassa, la Victòria, Germans Escalas i l’Antoniana, “a principis del mes de novembre s’haurà conclòs la renovació de 26 camps dels 28 existents a Palma”, ha dit. Cal recordar que, a hores d’ara, els camps de F7 de Can Valero i Verge de Lluc estan en procés de licitació.

Comentarios cerrados