Model de Ciutat envia una carta als propietaris del Lluís Sitjar perquè converteixen el solar en un “espai de vida”

14 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Real Mallorca

Truyol: “aquesta venda és una oportunitat de futur on els propietaris, a banda d’obtenir un benefici econòmic , poden contribuir a millorar la vida dels veïnats de l’antic estadi”

L’oferta de compra de l’Ajuntament té com a principal objectiu recuperar un espai sense cap ús per convertir-lo en una zona amb equipaments esportius públics i zones verdes

Palma, 14 d’octubre de 2022.- La regidoria de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat ha enviat una carta a tots els titulars amb títols de propietat del Lluís Sitjar animant-los a vendre les seves accions. El període de venda finalitza a principis del proper mes de novembre.

La carta signada per la regidora Neus Truyol explica clarament les condicions de venda que ofereix l’Ajuntament per acabar amb el problema d’uns terrenys degradats. En aquest sentit, Truyol ha declarat que aquesta venda és una oportunitat de futur on els propietaris, a banda d’obtenir un benefici econòmic , poden contribuir a millorar la vida dels veïnats de l’antic estadi”

L’oferta de compra de l’Ajuntament té com a principal objectiu recuperar un espai sense cap ús per convertir-lo en una zona amb equipaments esportius públics i zones verdes. L’adquisició del solar seria una magnifica notícia perquè

l’ajuntament podria desenvolupar projectes que millorarien l’entorn i els serveis públics pels veïnats dels barris del Fortí , Son Cotoner, Camp d’En Serralta i per a la resta de ciutadans de Palma.

L’àrea de Model de Ciutat, que lidera Truyol, considera que si la compra es pogués completar totes les parts sortirien beneficiades, tant veïnats com propietaris i convida a aquests últims a ser coprotagonistes d’un canvi substancial i beneficiós per a la Ciutat de Palma i la seva gent.

Comentarios cerrados