Enrique Laguna és escollit nou president del Comitè d’Àrbitres de la FBIB

13 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Enrique Laguna, amb un 44’954 per cent dels vots, ha estat escollit nou president del Comitè de Jutges i Àrbitres de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i es col·loca al capdavant de l’estament arbitral. Laguna ha superat a Marta Seguí i David Costa a les eleccions que s’han dut a terme durant el dimarts capvespre de forma telemàtica i que ha comptat amb una participació de 109 electors.

 

D’aquesta manera, Enrique Laguna reemplaça a Esteve Portell en la presidència del Comitè de Jutges i Àrbitres després que el seu predecessor renuncies al càrrec per motius personals i familiars, que provocaren la celebració d’unes eleccions a la presidència que s’han desenvolupat amb total normalitat a través de la plataforma ‘Councilbox’. Tots els àrbitres majors d’edat amb llicència vigent per aquesta temporada i que també la tengueren el passat curs, han pogut exercir el seu dret al vot a la presidència del comitè arbitral entre els tres candidats proposats pel president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens. Després del recompte de vots, Enrique Laguna ha estat proclamat com a president del Comitè de Jutges i Àrbitres de la FBIB.

FBIBI

 

 

 

 

 

 

Enrique Laguna, con un 49’954 por ciento de los votos, ha sido elegido nuevo presidente del Comité de Jueces y Árbitros de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears y se sitúa al frente del estamento arbitral. Laguna ha superado a Marta Seguí y David Costa en las elecciones que se llevaron a cabo durante la tarde del martes de forma telemática y que contaron con la participación de un total de 109 electores. De esta manera, Enrique Laguna reemplaza a Esteve Portell en la presidencia del Comité de Jueces y Árbitros después de que su predecesor renunciara al cargo por motivos personales y familiares, que provocaron la celebración de una elecciones a la presidencia que se han desarrollado con total normalidad a través de la plataforma ‘Councilbox’. Todos los árbitros mayores de edad con licencia vigente para la actual temporada y que también la tuvieron el pasado curso han podido ejercer su derecho al voto a la presidencia del comité arbitral entre los tres candidatos que propuso el presidente de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens. Después del descuento de votos, Enrique Laguna ha sido proclamado como presidente del Comité de Jueces y Árbitros de la FBIB.

Comentarios cerrados